Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Solten_Rekot

Новий гравець
11 Кві 2025
1
Нікнейм адміністратора
Fam | Adolf
Ваш статичний ID
16825 3987
Звʼязок з Вами
Ne_svYAtA98
Детальний опис скарги/ситуації
Отримали бан за передачу коштів між персонажами.Ситуація така що на одному персонажі грає чоловік на іншому граю я!вже знаю що так не можно грати!але деякі знали що так грали так як нічого не казали!прошу переглянути покарання,так як можливості грати на різних акаунтах немає!Якщо ні то прошу про можливість не забирати майно чоловіка статік 3987 ,..а свого персонажу я видалю якщо це якось змінить ситуацію!тому що чоловік довго фармив на це все і не хочется щоб із-за мого не знання правил серверу він залишився без всього!!!
Посилання на докази
https://dmitrii-kukurudz.imgbb.com/
Яке покарання оскаржуєте
2.7 ЗП Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо). | Ban 14 днів + конфіскація переданого майна, при повторному порушенні - Ban 31 день.
Отримали бан за передачу коштів між персонажами.Ситуація така що на одному персонажі грає чоловік на іншому граю я!вже знаю що так не можно грати!але деякі знали що так грали так як нічого не казали!прошу переглянути покарання,так як можливості грати на різних акаунтах немає!Якщо ні то прошу про можливість не забирати майно чоловіка статік 3987 ,..а свого персонажу я видалю якщо це якось змінить ситуацію!тому що чоловік довго фармив на це все і не хочется щоб із-за мого не знання правил серверу він залишився без всього!!!

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Блокування буде знято, в подальшому амністія по цьому правилу розглядатись не буде.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі