Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Оскарження амністії 30726

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zabrodsky Dmitro

Козак
30 Лип 2025
16
Нікнейм адміністратора
Buffalo
Ваш статичний ID
22916
Звʼязок з Вами
zabrodskiidmitro224
Детальний опис скарги/ситуації
Я проводив процесуалку, гравець почав тікати я його там догнав, ну не суть, кафнув назад і далі на відео від початку він почав мене ображати, потім сказав що сервер, вибачте за нецензурну лексику ''сервер хуйні 300 онлайна'' і почав за батьків і так далі, все видно на відео потім не зрозуміло як з'явився адміністратор і запитав: чи бажаєте ви проводити процесуальні дії, отримавши відповідь від мене ні заблокував його на 30 днів, отже що я хотів би, прошу переглянути докази і заблокувати назад гравця так як він на відео стверджував що йому буде не джалко даний аккаун так як сервер не дуже хороший м'ягко кажучи, і також я не буду дивитись як людина за таке велике порушення отримала покарання 10 днів, ну вибачте але якщо б батьків адміністратора що розглядав дану скаргу ну точніше амністію ображали так то я думаю оскарження відмовили б,і гравець не виправиться вернусь до суті, прошу видати максимальне покарання гравцю без змоги подати амністію, через його образи серверу, мене і моїх батьків,надіюсь що гравець понесе максимальне покарання,дякую
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://youtu.be/4v3kW-kMRVw[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Скаргу за посиланням: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9E%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%83.17715/
-

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Не бачив даного відео доказу.
Гравець буде заблокований Permanent.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі