Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження Покарання WARN | ГА. ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tyrell Reiss

Козак
20 Січ 2025
23
1.Нікнейм адміністратора: BuffaIo #4119
2.Особистий нікнейм / статичне ід: Tyrell Reiss #4134
3.Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): xx6305
4.Суть скарги:
Я звертаюсь щодо покарання, яке мені було винесено з формулюванням «ухід з РП». Хочу викласти ситуацію з моєї сторони та пояснити, чому вважаю це рішення необґрунтованим.

співробітники FIB які переслідували мене з метою затримання в наручники. У цей момент я не порушував рп не порушував закон чи правила сервера. Я вирішив сховатися в канаві / поглибленні, дійшов до тупика, перед водою, після води була драбина. Я стрибнув у воду, переплив, піднявся по драбині й рушив далі бігти. У жоден момент я не ухилявся від РП-процедури навмисно, не перервав сцену затримання. Моє рухання по воді є цілком правдоподібним в реальному житті: люди іноді використовують воду чи інші природні перешкоди, коли бігають від поліції чи потрапляють у нестандартну ситуацію.
Приклад з реального життя
Ось приклад, коли людина стрибнула у воду, намагаючись уникнути поліції: у штаті Флорида чоловік під час втечі стрибнув в озеро
(Посилання: «клікабельно».)

Цей приклад показує: стрибок у воду в контексті втечі — не є автоматично «ухиленням від РП». Це фізичний вибір маршруту.
Чому я не вважаю це
ухиленням від РП
Я не вийшов з контексту ролі чи не знехтував будь-якими правилами сервера (наприклад, «втопитися», «вихід з гри»).
Я не скористався багом чи експлоїтом для уникнення затримання — простий стрибок у воду і підйом по драбині у грі.
Якщо функціонал гри (неможливість надіти наручники у воді) не дозволяє правоохоронцям продовжити сцену затримання — це технічне обмеження гри, а не моя вина.
Моя поведінка логічна з точки зору сценарію: персонаж бігає, бачить тупик, використовує воду як альтернативний шлях — це цілком прийнятно в контексті RP.

5.Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): клікабельно
6.Дата видачі покарання: 13.11.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Є конкретне правило, котре забороняє подібну поведінку.
Гаразд, у вигляді виключення, можете звернутись в грі до старших адміністраторів або безпосередньо до Буффало з посиланням на цю скаргу, варн буде знято.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі