Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Оскарження ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Takeru

Козак
17 Бер 2025
4
Нікнейм адміністратора: -
Особистий нікнейм / статичне ід: Ryan Wallace 13589
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):takeru.sugawara
Суть скарги:
Я не знаю, як це описати, тому пишу, як є. Я в ЕМС працюю вже дуже давно. Якби я хотів «злити» адреналін, я б зробив це давно, але я цього не роблю, бо знаю, чим це може обернутися. Багато хто пропонував мені продавати адреналін, але я відмовлявся, бо воно того не варте. Я видаю адреналін лише лікарям і нікому більше. Звіти я теж постійно пишу. Якщо видаю, то по 10–12 штук, щоб постійно не просили, бо коли даєш по 3–5 штук, вони швидко закінчуються, і доводиться знову робити звіти кому і скільки видав. Кілька днів тому я набрав аптечки та адреналін. Точну кількість не пригадаю, але приблизно 17 аптечок і десь 29 адреналінів. Вони зараз у мене є я нікому їх не видавав. Взяв для того, щоб, якщо лікарям знадобиться адреналін, я міг видати й одразу відписати облік адреналіну і зробити звіт.

Можливо, я й пропустив якийсь звіт раніше, але надалі буду уважніше вести облік адреналіну.

Якщо потрібно ще скріншоти можу знайти

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата видачі покарання:-

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Ви передали іншому гравцю фракції адреналіни, а він відразу злив їх гравцю з мафії.

Takeru

Козак
17 Бер 2025
4
Вітаю. Ви передали іншому гравцю фракції адреналіни, а він відразу злив їх гравцю з мафії.
Я приношу вибачення, я не знав, що він зливає адреналін. Я видавав його лише своїм співробітникам EMS, у мене усе є в обліку адреналіну Можливо, я й пропустив якийсь звіт з облік адреналіну але у мене збереглися всі скріншоти

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Блокування знято. На майбутнє будьте пильними - кому і навіщо Ви видаєте адреналіни.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі