Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження Бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dana_Voretti

Новий гравець
20 Вер 2026
1
Нікнейм адміністратора
Lili Dar (19801)
Ваш статичний ID
Dana_Drauni (47992)
Звʼязок з Вами
@timbrain
Детальний опис скарги/ситуації
  • Доброго дня. Хочу подати скаргу на видане мені покарання та дії адміністрації.

Ситуація полягає в тому, що я здійснив обман двох гравців, після чого вони подали на мене скаргу. Адміністрація розглянула ситуацію та застосувала до мене покарання.

Я не погоджуюся з цим покаранням, оскільки під час ситуації між нами не було укладено жодного ігрового договору/угоди, яка б підтверджувала конкретні умови домовленості. На мою думку, цей момент необхідно врахувати під час розгляду скарги.

Прошу адміністрацію повторно переглянути ситуацію, уважно перевірити докази та пояснити, на підставі якого саме пункту правил було видано покарання.

Я не заперечую факт самої ситуації, але вважаю, що покарання було застосовано неправильно або без урахування всіх обставин.

Прошу переглянути покарання та, якщо воно було видане без достатніх підстав, скасувати його або зменшити.

Дякую за розгляд скарги.
Посилання на докази
https://ibb.co/S40N2hBX
Яке покарання оскаржуєте
бан на 30 днів
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,527
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Акаунт ваш заблокований, гроші і машина списані, при наступному обмані буде перманентне блокування.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі