Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оренда авто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Terry_0109

Козак
2 Кві 2025
16
Шановна адміністрація, велике прохання передивитись систему оренди авто!
Я займаюсь орендою машин, виставляючи їх на маркет плейс, коли їх беруть в 70% випадках авто повертається зламене, це не є логічним, тому шо якщо брати реальне життя, то ти фіг повернеш побиту машину, тебе просто посадять або покалічать!Зробіть так щоб авто поверталось ціле, але сума ремонту автоматично знімалась з гравця який взяв авто в орену, наприклад взяв він авто за 20к, розбив його то того чину що вона не заводиться і потребуж сто, при повернені авто власнику, з орендаря знімаєть 30% вартості від оренди авто, таким чином люди будуть їздити обережніше, бабки будуть йти з серверу, а машини будуть цілі, і не треба буде їх їздити ремонтувати!

Бо мені не круто виставляти тачку за 25к а потім ремонтувати її за 30, в цьому не має логіки!

Дякую

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Я займаюсь орендою машин, виставляючи їх на маркет плейс, коли їх беруть в 70% випадках авто повертається зламене, це не є логічним, тому шо якщо брати реальне життя, то ти фіг повернеш побиту машину, тебе просто посадять або покалічать!Зробіть так щоб авто поверталось ціле, але сума ремонту автоматично знімалась з гравця який взяв авто в орену, наприклад взяв він авто за 20к, розбив його то того чину що вона не заводиться і потребуж сто, при повернені авто власнику, з орендаря знімаєть 30% вартості від оренди авто, таким чином люди будуть їздити обережніше, бабки будуть йти з серверу, а машини будуть цілі, і не треба буде їх їздити ремонтувати!

Бо мені не круто виставляти тачку за 25к а потім ремонтувати її за 30, в цьому не має логіки!

Дякую
виставляй дороще. інше питання що по дешевим машинам неадекватний максимум менше ціни ремонта, оце треба прибрати, а так система робоча і коректна наразі.

Terry_0109

Козак
2 Кві 2025
16
виставляй дороще. інше питання що по дешевим машинам неадекватний максимум менше ціни ремонта, оце треба прибрати, а так система робоча і коректна наразі.
Я виставляю по 20-50к ремонт після оренди від 15-35 не враховуючи евакуатор

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Я виставляю по 20-50к ремонт після оренди від 15-35 не враховуючи евакуатор
выставляй по 60к, у меня тоже эвак 20к+ ремонт 40к. но не всегда приходит поломанная, потому выходит в плюс в общей сложности.

Terry_0109

Козак
2 Кві 2025
16
выставляй по 60к, у меня тоже эвак 20к+ ремонт 40к. но не всегда приходит поломанная, потому выходит в плюс в общей сложности.
Як ти мені пропонуєш виставити авто за 60к якщо максимальна його вартість 20к?
Тут питання в іншому, сервер іде в більшості до реалізму, ті же інкасатор і тп, в мене в оренді більше 10 авто, і якщо брати реальне життя, то привезли б мені поламану машину, він би її купив, а якщо тебе влаштовує тема з постійним ремонтом авто, і вогню з сто, то займайся я тобі не забороняю, але я хочу щоб зробили оренду більш нормальною, і можна було б виставляти авто так як потрібно!

Romeo_Martinez

Козак
8 Вер 2025
50

Дякую
Підтримую ідею потрібно би під час оренди не дропало тупо 10 літрів а залишок кількість палива від власника автівки, ще би кажу під час оренди якщо відшкодування то би функції прибрали типо не на ходу ну це повний спор діло, треба би писати нову ідею щоб рем комплект допомогло на невеликі відсотки що машина буде на ходу.

Lidnitchok

Отаман
5 Лют 2025
135
Згоден сам створив подібну тему.
Зробіть якусь страховику яка буде покривати якусь кількість ремонту в таких випадках або стягувати з людини яка орендує.
І взагалі навіщо ті ліміти є кмри їде чк ауді рс сьома а макс ціна оренди 6 к.
Та щоб в випадку того якщо її знищать вона повинна проїхати 7 разів і це буде в ноль.
Люди нормально не можуть подавати авто оскільки є ліміти на мінімальну ціну авто.
Навіщо хто це і навіщо зробив?
Ви для кого це робете для мазахістав.
Абсурд в тому , що якщо я шукаю авто я в останню чергу дивлюсь у планшет бо не прикольно відкривати по 10 однакових об'яв. Якийсь сюр.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Візьмемо систему до уваги та зробимо зміни в майбутніх оновленнях.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі