- 2 Лют 2026
- 5
- Нікнейм адміністратора
- Lirika li
- Ваш статичний ID
- 28893
- Звʼязок з Вами
- ryzex262626
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я вийшов з лікарні разом із другом, після чого невідомий гравець почав нападати на нас без причини. Він неодноразово вбивав нас, а також атакував медика, який підняв нас після першого нападу. Після цього той самий гравець ще й затопив наш автомобіль.
Приблизно через 30 хвилин після цієї ситуації мені видали мут. Я звернувся до адміністратора з питанням, за що саме було видано покарання. У відповідь я почув, що це “за розмову в нонRP чаті” та що на мене була скарга.
Я уточнив, чому мені не надали номер скарги, на що отримав відповідь, що вона була оформлена через тікет. Також я запитав, чи бачив адміністратор ситуацію, де інший гравець порушував правила (вбивства без причини, напад на медика, псування майна), але відповіді на це не отримав.
Крім того, я поставив питання, на основі чого саме було прийнято рішення видати покарання через такий тривалий час (близько 30–40 хвилин після події), але відповіді також не було.
Окремо зазначу, що в мене виникли сумніви щодо об’єктивності розгляду ситуації. Складається враження, що відео або інформація могла бути передана адміністратору через Discord від знайомих осіб, без повного врахування всієї ситуації з обох сторін.
Вважаю, що покарання було видано необґрунтовано або без повного розгляду ситуації. Прошу переглянути даний випадок, перевірити дії всіх учасників інциденту та надати об’єктивну оцінку.
На фото видно что админ уходит от вопроса
- Посилання на докази
- https://fex.net/uk/s/tfpdfas
- Яке покарання оскаржуєте
- Мут
что за админы