Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Неправильно выдано покарание // Не Компетентный Администратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Cepera Xpam

Козак
28 Гру 2024
19
  1. Нікнейм адміністратора: Tedy Bear
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 1206
  3. Суть скарги: Остановили в гетто бандосы , начали грабить вышел с машины ( говорю грабьте - попросили поднять руки на что я отказался хотел вести диалог с бандитами РП диалог ) Администратор выдал покарание в виде ( PG - 90 минут Деморгана ) . Обьясните своему Администратору что такое ПГ и дал возможность отыграть рп а не сразу сажать в тюрьму , и еще подскажите ему ссылку где ему перед тем как кого то садить в деморган хоть мельком посматривал на форуме сколько дают за ПГ.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут Скрин не успел сделать самого покарания быстро строка ушла. и на
  5. Дата видачі покарання: 22:50:32 27.02.2025

Cepera Xpam

Козак
28 Гру 2024
19
Возьму
Teddy с двумя буквами d:)
Возьму на заметку вашу правку, Возьми и мою 5.5. "PG" – Powergaming – поведение, которое невозможно воспроизвести в реальной жизни, в частности свойственное супергероям. | Demorgan 15-30 минут/WARN/Ban 1-5 дней. ( ты дал мне наказание супер героя на 90 минут потому что я не поднял руки ,не дав отыграть причину.)

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. З Вашого боку видно не лише одне порушення. Поведінка Вашого персонажа повністю протирічить Role Play логіці. Погоджуюсь, що термін покарання завищений, враховуючи одну вказану причину, до адміністратора це буде донесено та буде виправлено. Але хочу зауважити, що адміністратор не видав WARN, хоча мав на це право.

Також прошу не давати класифікацію адміністрації. Рівень компетентності може визначити керівництво адміністрації, не гравці, адже гравці не бачать комплексно роботу того чи іншого адміністратора та команди в цілому.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі