Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Неправильна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Cristiano Navarro

Шановний гравець
12 Січ 2025
26
  1. Нікнейм адміністратора: Oleksii Bezsonov
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 12082
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: misixxx
  4. Суть скарги: Я вважаю що в даній ситуації, мені не заслужено дали варн, за деморган я згоден, мені дають просто максимально висосаний з пальця варн, подивіться на їхній чат, там прекрасно видно що вони переписувалися про те, що вбили нас, І це доказує той факт що ми не просто так вбили цю людину, і якщо так логічно подумати то чого ми вбили саме цю людину? чого інших не чіпали? це все доказує те що ми вбили цю людину не просто так, а правильно за те що нас вбили до цього. Ще відкат там йде 1 хв, він не показував що було до цього, відкат повинен був бути мінімум 5 хв. Я вважаю що несправедливо висунутий вердикт, і прошу про зняття варну та покарання цього адміністратора. Я можу вам привести приклад, абсолютно іншої ситуації, я дав посилання на скарги які ми кидали з другом, на одного і того ж самого гравця два рази, і йому дали тільки деморган, хоча ситуація там набагато серйозніше.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ось посилання на вердикт цього адміністратора
    https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№2851-dm-навмисний-таран-16602-12082.8150/#post-27434
    а ось я вам приводив приклади, ось ще два посилання на скарги
  6. Дата видачі покарання: 10.07.2025 15:46

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Порушень з боку адміністратора не виявлено. З вашого боку було порушено достатньо правил для видачі покарання у вигляді WARNʼу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі