Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Некоректний розгляд скарги | Rusel Smith

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

David Reshala

Козак
2 Лют 2025
53
  1. Нікнейм адміністратора: Rusel Smith
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 13323
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги: хочу звернутися зі скаргою на адміністратора, який, на мою думку, неналежним чином та упереджено розглянув скаргу, подану на мене та мого друга. у поданій проти нас скарзі особа, яка її написала, сама порушила правила, зокрема:
    • використала заборонену мета-інформацію (MG)
    • передала цю інформацію третім особам через Discord, чим порушила пункт 4.9
    • рсобисто просила іншу особу затулити нас, що є прямим закликом до позаправового впливу
      попри наявність цих грубих порушень, адміністратор не виніс жодного покарання скаржнику за MG чи заклик до неправомірних дій, обмежившись лише попередженням за розмову в ноці

вважаю, що такий розгляд ситуації є поверхневим і демонструє упередженість адміністратора. Прошу провести повторний, об'єктивний розгляд даної ситуації з урахуванням усіх вищезгаданих порушень
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№788-6377-13323-ДМ-образи.7972/
  6. Дата видачі покарання: -
UPD: також я зі своїм другом не перебуваю в жодній організації (дописав це, бо, можливо, через це дають більший срок??)

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Скаргу буде перерозглянуто, але також з урахуванням, що це був не DM, а dm zz.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі