- 10 Тра 2025
- 3
- Нікнейм адміністратора: Serpent Blackwood
- Особистий нікнейм / статичне ід: Migel Morris/18065
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності: Discord: t_kamado
- Суть скарги: Я на проекті ГТА 5 Україна гравець новий, але так як це не перший РП проєкт на якому я граю, знаю, що в ГТА 5 є хелпери, які люб'язно допомогають новим гравцям освоїтися на сервері. Але я так розумію що даний ''Хелпер'' не дуже хоче допомогати гравцям, або некомперентний в деяких питаннях, для прикладу в моєму. Слав мене до учасників організації, типу мов '' я хелпер а не сенсей, не моя робота вчити'' коротко говорячи, а вв подальшому взагалі спригнув на слідкуючого за неофіційними організаціями. Далі в мене стався виліт з гри припускно через погане з'єднання з інтернетом, після чого я повторно зайшов до гри і виявив закритий тікет, говорячи простими словами, просто забив прибор на нового гравця, якому потрібна допомога. Повторю ще раз, все вище сказане свідчить про те, що даний хелпер некомпетентний і потребує переатестації, або його відношення до виконання покладених обов'язків настільки жахливе, що йому взагалі не варто було ставати на даний шлях. Прошу покарати за таке ганебне ставлення до новачків, так як це міг бути зовсім новачок, який як і я не розуміється в проєкті, і через такі відповіді скоріше за все покине проєкт навіть не почавши нормально розвиватися. Дякую за розуміння та увагу.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://youtu.be/_V3dg03Zw9U
- Дата видачі покарання: покарання не було мені нікого, дата фіксації порушеня: 11.05.2025