- 15 Січ 2026
- 29
- Нікнейм адміністратора
- Sun Run
- Ваш статичний ID
- 6738
- Звʼязок з Вами
- дс ryanrory
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю. Прошу здійснити перерозгляд скарги через, на мою думку, невірний розгляд адміністратором Sun Run.
Я перебував на території, де знаходяться зелені секретні ящики, з метою їх відкриття та отримання предметів для крафту. Під час перебування на локації гравець зі статичним ID 32405 відкрив по мені вогонь без будь-якої IC-причини.
Дане порушення було зафіксовано мною на відео, після чого я подав скаргу. Під час її розгляду адміністратор Sun Run видав покарання як мені, так і гравцю 32405.
Мені було видано покарання за пунктом:
Правила секретних ящиків 1.5. Заборонено використання анімацій | Demorgan 30–90 хвилин.
Я отримав 30 хвилин деморгану та відбув приблизно 25 хвилин покарання. Після звернення до адміністратора в особисті повідомлення Discord щодо правомірності покарання, мене було достроково звільнено з деморгану. Адміністратор пояснив це словами:
"Стосовно анімації, не зауважив яка саме, покарання буде знято."
Тобто покарання щодо мене було видане помилково, але 25 хвилин з 30 я вже відбув.
Водночас гравець 32405 отримав покарання за пунктом:
Правила секретних ящиків 1.2.1. Якщо на гравця наставили зброю, він зобов’язаний негайно перервати будь-яку взаємодію з ящиком та покинути територію | Demorgan 30–60 хвилин.
На мою думку, даний пункт не може бути застосований у цій ситуації, оскільки між мною та гравцем 32405 не було жодного діалогу, попередження чи вимоги покинути територію. Гравець одразу відкрив вогонь, тому підстав для застосування пункту 1.2.1 немає.
Я пояснив це адміністратору та попросив переглянути рішення, оскільки вважаю, що в даному випадку має розглядатися порушення DM (пункт 5.2 ЗП). Проте адміністратор відмовився переглядати своє рішення, аргументувавши це тим, що не збирається його змінювати.
Прошу провести повторний розгляд скарги та надати об’єктивну оцінку діям гравця 32405, а також перевірити правильність розгляду скарги адміністратором Sun Run.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%968068-dm-%D0%BD%D0%B0-%D1%8F%D1%89%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%85.23683/
- Яке покарання оскаржуєте
- Опис
Невірний розгляд скарги