Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено На Едварда Мерсі / неіснуюче порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
26 Вер 2025
50
Нікнейм адміністратора
Едвард Мерсі
Ваш статичний ID
26227
Звʼязок з Вами
Tg @UA01A
Детальний опис скарги/ситуації
Зіштовхнувся з проблемою, що мій транспорт зламаний.
Викликав механіків, але марно, всі механіки досить тривалий час зайняті.
Вибачте, друзів у грі в мене немає, які змогли б влаштуватись механіком щоб мене евакуювати.
Вирішую виштовхати його більш до дороги, щоб сісти в нього та звернути на себе увагу, щоб хоч хтось допоміг відремонтувати.
Адміністратор надає покарання та вмотивовує його як 5.4 ЗП, проте за 34 хвилин тікету, мені так і не пояснено, які саме мої дії підпадають під вказане порушення.

Відповідно до загальних правил, розділ та пункт 5.4. "DM Car" передбачає собою DeathMatch Car - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. Удари по власному транспортному засобу не враховуються.

Прошу зауважити, що обидва транспорти перебувають у моїй власності, тим самим, якщо я наносив удари по транспорту, то виключно по власному, згідно правил.

Після чого, адміністратор вмотивовує мої дії як порушення РП логіки, що неможливо штовхати транспорт іншим транспортом. На що я надаю Вам відеозапис, де я особисто так робив у центральній частині міста Харкова ще у 2019 році, коли склалася так ж ситуація як зараз у мене у грі. І так я штовхав свій транспорт 2 кілометри по місту Харків, і навіть не опинився магічним образом у в'язниці.

Поверхносно аналізуючи мову та державу створення проекту, можна дійти висновку, що проект Ukraine GTA V відноситься до українських проектів, а отже створений враховуючи вимоги чинного законодавства України. Тим самим, звертаючись до ст. 8 Конституції України до поняття "Верховенства права", ми маємо враховувати пирнцип "Дозволено все те, що прямо не забороняється діючим законодавством".

Враховуючи вище викладене, можна зробити висновок, що вказані мої дії у грі, у зазначеній обстановці та ситуації, що склалася -- не суперечать РП логіці та можливі для повторення у реальному житті. Крім того, на теперішній час, покарання за вказані дії не передбачено Загальними правилами, через це, є достатньо підстав вважати, що вказане покарання видане з порушенням вимог правил проекту.
Посилання на докази
Мої дії та видача покарання:_[URL unfurl="true"]https://www.youtube.com/watch?v=BgvdpyVn__k[/URL]__Відеозапис, де я так роблю у реальному житті, у центральній частині міста Харкова:_[URL unfurl="true"]https://youtube.com/shorts/rk3t8f2eVKk[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
DM car
.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Адміністратор видав попереджувальне покарання на 15 хвилин за дії, котрі не відповідають логіці Role Play

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі