Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто НЕ вбивайте оренду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marjan

Козак
14 Гру 2024
17
Мова буде йти не тільки про фури.

Орендний бізнес це чудовий вид заробітку для эндгейму,але зараз це геморой тому що три з п'яти машин повертаються з критичними пошкодженнями, які ремонтуються на сто. (це приблизна статистика буває що і 5 раз підряд) шо явно не є рп моделю,бо в ірл ти не зможеш безкарно повернути в хлам розбиту машину орендодавцю.Недобросовісні або ж банально розсерджені орендодавці здають поламані машини,через шо в гравців не приємний експіріанс і вони більше не хочуть брати машини в оренду,бо будемо чесні пів години тратити на починку орендованої машини це не те шо ти хотів коли орендував її. Тому поки оренда ще користується попитом прошу це пофіксити.

Саме банальне рішення - це щоб машина завжди верталась цілою до орендодавця і щоб уникнути через це абузу починки машини,заборонити здавати поламану автівку. Я вважаю це кращим рішеня ніж це що пропонують гравці в інших темах " вводити налоги за поламану машину і тд",бо не завжди ти зможеш оперативно полагодити машину,банально через те що не приїде маханік,або закінчаться мати на сто.

Ще дві функції які повинні бути для комфортної здачі
1. зробити маркер вибору мінімального часу здачі в оренду.
2.переглянути мінімальну ціну на деякі автівки.
в мене є дві ексклюзивні машини з зимового івенту,які з маленькою госкою і їх ціна здачі в оренду занадто маленька по відношеню до інічих машин.

Буду дуже вдячний побачити в цій темі фідбек від адміністації.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Відповідав вже на аналогічні пропозиції тож хочу сказати що ми візьмемо до уваги систему оренди авто через маркетплейс до уваги та в майбутніх оновленням покращемо функціонал.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі