- 7 Лют 2026
- 18
- Нікнейм адміністратора
- Xtray Falles 802
- Ваш статичний ID
- 33869
- Звʼязок з Вами
- dc rudibush
- Детальний опис скарги/ситуації
- Отримав бан по 1.32 на максимальний строк. Розумію, що це на розгляд адмінів, але ситуація була така, що я вступив в фракцію армії, мене інвайтнули, нічого не розказали що робити, а бігали по території армії і кафали друг друга в наручники, ну я і написав майже одразу на звільнення, брав броніки і подавав звіти які плюсовали. В цей час на моїй заявці вже висіли стікери "часи" що означало скоро, тут я бачу на території форту лідера і запитую в нього "братуха, коли мене звільнять, на заявкі стікер" на що він відповів "що він не братуха і він сам не може контролювати всі процеси, бо нас 40 людей" (питання для чого зами?) ну я собі і побіг далі по свої справах, я не сидів більше на території форту, бо хотів звільнення, далі у адмінів запитував за що дають варн, бо хоть так би звільнився ( можна глянути по моїх тікетах їх декілька ) одне із порушень я вибрав ззаїзд на дроп на авто ( чого не зміг зробити, бо один дроп не знайшов, а інший в 00:00 не впав ), далі друге порушення я обрав ДМ в ЗЗС, але не зміг цього зробити. Під час цього очікування між шуканням за що мені дадуть варн і від подачі заявки я побачив таке повідомлення від куратора, якщо не звітувати за склад який береш, то дадуть бан або варн, це було би швидше ніж те що я вже пів дня витратив на фракцію, яка мені не запала в душу. Далі я взяв броніки і не звітував їх кількість, я так розумію, що побачили незвіт і поставили хрестик на заявку. Так я виставив на дмаркет 1 бронік і потім на наступний ще 3 бо шкода викинути, а місце треба. ( при бажанні я би міг всі виставити на продаж сразу, броніки брав любі щоб тільки звільнинили, за солдатскі звітував )Якби знав правила такої тяжості, звичайно б не порушив, бо ніяк не хотів бан більше 7 днів. Тому прошу зменшити покарання, та надати відповідь чи можу я грати на новому аккаунті?
- Посилання на докази
- -
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.32 ПДО
Очікую на розгляд та відповідь.