Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

На розгляді Зміни в В/Т Ринку (Б/У)

Demian Humanis

Нульовий Пацієнт
Лідер
19 Тра 2025
111
Доброго

Сьогодні я б хотів підняти тему яку не однорагзово чув від гравців. Наразі В/Т ринок транспорту викликає купу проблем в гравців. Ситуація в тому що на ринку знаходиться велика кількість фізичних предметів що нагружає сервер та компьютер користувачів. Згідно з моїм опитуванням у більшості гравців FPS просто проїзджаючи біля В/Т падає на 55-65% а при перебувані на +80%. Я сам граю на не слабкому пк однак FPS в мене особиство падає з стабільних 144 до 10-15.

Коли ми розібрались з сутю проблеми, можа перейти і до моєї пропозиції.

Основна Пропозиція

Локації

На даних фото я пропоную нові локації для Ринку Вживаного Транспорту. Але не поспішайте кидатись в мене томатами. Бо я ще нічого не пояснив.

Чому на Фото будівлі ?
- Я пропоную перенисти В/Т Ринок до будівлі, а саме зробити вїзд та виїхд до будівлі, а саму парковку перемістити в паралельний світ.

Що це дає ?
- Проїзджаючи біля будівлі в вас не буде лагати, бо в самій будівлі не буде жодного авто.

Як я пропоную оптимізувати авто на самій парковці ?
- Зробити транспорт статичним. Тобто я пропоную при вїзді поставити нпс Парковника. Через нього буде проходити вся маніпуляція з авто, а сам авто буде поміщатись на будь яке випадкове з місць як не статичний обєкт без можливості взаємодії з ним напряму. В такому випадку ми отримуємо балванки які витрачають менше ресурсів через що можна помістити більше авто на парковці, і не буде жодного хаосу бо будуть окремі місця під Громадський та Дальнобійний транспорт.

Що я ще пропоную додати ?
- Враховуючи таку систему пропоную зробити систему парковки на В/Т Ринку. Тобто транспорт буде як на Маркеті ставитись на місце на обмежений орендований час що допоможе виводити гроші з сервера + Транспорт буде перебувати на парковці цілодобово що збільшує шанс на його купівлю.

Альтернативний варіант:

Дана альтернативна версія пропозиції створенна згідно з коментарами та відгуками отриманими відповідно до цього посту.

Як вже показали коментарі та відгуки, гравців більше цікавить варіант з можливістью прибати автомобіль просто в інтернеті без зайвих проблем та вториного ринку. Тому я деякий час бився в роздумах стосовно того як краще сформолювати, запропонувати та реалізувати механіку, і прийшов до точки зору що з нинішнім uMarket каши не те щоб звариш...

Тож що я пропоную?
Суть пропозиції насправді банальна, але при цьому і найкраща. Я пропоную прибрити категорію транспорту з uMarket. До поки мене не почали засирати я продовжу... Я пропоную створити окремий додаток, як натхнення для себе я брав приклад з Auto.ria що як на мене наразі є найзручнішим додатком для пошуку та продажу авто, і ні це не реклама.... Я не такий відомий щоб продавати рекламу (

Як я пропоную це реалізувати?
В планешеті зявиться новий додаток uAuto(або будь яка назва яка підійде), при відкриті самого додатку гравець побачить в верхній частині кнопку пошуку транспорту та під декілька кнопок з актуальними чи популярними категоріями(як наприклад додані нещодавно; від 100,000 до 1,000,000; Електрокари; FFT), що сильно спростить пошук саме того авто яке цікаве гравцю.
Також на запропонованому мною дизайні пристуня вкладка Пошук, з моєї точки зору вона має відкривати поглиблене налаштування, а саме функцію сортування, можливість обрати марку та модель авто, і обрати ще додаткові категорії. Також всі елементи запропоновані на ескізі я виключно призентаційними та можуть підлягати зиінам в розмірі, розміщені, призначі чи переміщені.

Цікавинки що треба:
- Можливість змінити ціну в будь який момент не знімаючи авто з оголошення.
- Можливість робити свої фото для авто або автоматично встановлювати модельку авто в об'яву(Тобто вставляти модельку такого ж кольору з таким ж візуальним тюнингом(неоном, тонуванням, дисками та запчастинами)автоматично) щоб можна було навіть не перевіряючи обяву розуміти що тобі пропнують, а не заходити і мати надію що автор залишив коментар про колір (Так я знаю що наразі є змога це робити, але будемо відвертими мало хто цим користується через обмеження вага і не очивідність)
- Купа доп фільтрів які автоматично будуть вписані в резюме авто, як то колір чи додаткові характеристика накшталт ваги, грузопідйомності, слотів, кількості місць чи максимальної швидкості(реально корисні категорії, які таокж можна додати і в пошук щоб знайти авто простіше за твоїми побажаннями)

UPD(Згідно з ідеями запропонованими гравцями):
1. Можливість тест драйву транспортного засобу в паралельному світі.(Дякуємо за ідею: Demian Kostenko)
2. Також кожен автомобіль що знаходиться на території салону автоматичну на орендний період буде поміщено на Маркетплейс з можливістью купити його на маркетплейсі та приїхати забрати в будівлі (Для тестдрайву все одно треба відвідати салон)(Дякуємо за ідею: Vincent Moretti)
3. Читаючи мій пост не дуже зрозуміло стосовно будівлі, тож наведу уточнеть. В будівлі залишаться всі ті ж функції як і в авторинку, однак вони будуть перенесені в приміщення в паралельному світі за для оптимації. Тобто гравець зможе продовжувати спілкуватись з іншими, встановлювати бумбокс з музикою чи купу всього іншого, а консьєрж-паркувальник який відправляє авто на парковку, буде допомагати виконувати всі маніпуляції з авто, які також можна буде зробити і просто перебуваючи біля авто без потреба її забирати та ставити знов(Дякую за зауважання та підштовхування до пояснення: Moon Wolves)

Дякую всім хто приймає участь в обговорені та покращені ідеї, я ціную те що виробите для проекту та моєї ідеї

Пост підлягає додатковому доопрацюваню на основі відгуків гравців та не є остаточним

Останнє редагування:

MoonWolves

Козак
26 Лют 2025
40
Це дуже гарне нововведення, оскільки фпс наразі на ринку просто жах, то колеса із дверима пропадуть то карта стає мильною, поки не покинеш зону

Demian Humanis

Нульовий Пацієнт
Лідер
19 Тра 2025
111
Це дуже гарне нововведення, оскільки фпс наразі на ринку просто жах, то колеса із дверима пропадуть то карта стає мильною, поки не покинеш зону
Дякую за ваш коментар.
Саме це стало першопричиною пропозиції на покращення

fgr_22

Новий гравець
11 Бер 2026
10
Я б запропонував варіант, щоб не гратися в паралельні світи, створити магазин бу авто і синхронізувати його з планшетом. В магазині 300-400 місць статична картинка авто з реальним тюнінгом+ таблиця тюнінга, тест драй ціна, звязок з власником. + Ніяких переходів між світами, менше крашів
Це як 3 варіант до ваших двох

Угорі