Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

На розгляді Зайві 30 хвилин Demorgan та скарга на роботу адміністрації | Для ГА Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
47
Нікнейм адміністратора
Katrin
Ваш статичний ID
14457
Звʼязок з Вами
fedot7777
Детальний опис скарги/ситуації
Вважаю, що якщо адміністрація вимагає від гравців безумовного дотримання правил, то й сама адміністрація повинна нести відповідальність за правильність власних рішень та виданих покарань.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9E%D1%81%D0%BA%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-1017-42167-dm.24933/#post-77113
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%9E%D1%81%D0%BA%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-1017-42167-dm.24933/#post-77113
Подаю повторне звернення вже з іншої причини, оскільки після попереднього розгляду ситуації виникли додаткові питання безпосередньо до якості роботи адміністрації.

Початково я сам подав скаргу на гравця, який без вагомої IC/RP-причини відкрив вогонь та вбив мене й інших гравців. Адміністратор запросив у мене повний відеозапис ситуації, який я добросовісно надав. У результаті гравець отримав покарання за MDM та NRP, однак одночасно адміністратор вирішив покарати й мене за побічні епізоди з повного відеозапису — 60 хвилин Demorgan за DB та 30 хвилин за DM Car.

Я оскаржив це рішення, проте отримав відповідь, що покарання видано правильно, зокрема через те, що перед наїздом я сказав гравцю, що зараз із ним зроблю.

Хочу пояснити очевидний контекст цих слів: по мені без будь-якої причини раптово відкрили вогонь. Я емоційно відреагував на ситуацію та висловився відповідним чином. Сам факт емоційної фрази після того, як у мене почали стріляти, на мою думку, ще не доводить умислу здійснити DB. Тим більше мої подальші дії не демонструють спроб цілеспрямовано продовжувати давити гравців транспортом.

Щодо DM Car — я також не погоджуюся з оцінкою моїх дій. Однак навіть якщо адміністрація остаточно вважає, що в моїх діях були DB та DM Car, залишається факт, який неможливо пояснити трактуванням відеозапису:

60 хвилин за DB + 30 хвилин за DM Car = 90 хвилин Demorgan. Фактично мені було видано 120 хвилин.

Тобто адміністратор, який настільки детально переглядав повний відеозапис моєї скарги, що знайшов підстави покарати ще й самого заявника, при цьому навіть не зміг правильно видати встановлений ним самим строк покарання. У результаті через помилку адміністратора я змушений провести в Demorgan зайві 30 хвилин.

Саме такі ситуації викликають у мене серйозні питання до підходу адміністрації. Складається враження, що замість допомоги гравцеві, який звернувся зі скаргою на реальне порушення, основною метою стає пошук максимальної кількості порушень на повному відеозаписі та покарання максимальної кількості учасників ситуації. При цьому якість та правильність видачі самого покарання, як показав мій випадок, відходять на другий план.

Я не можу стверджувати, з якою саме метою адміністратор настільки активно шукав додаткові порушення — для статистики, внутрішніх показників чи з інших причин. Однак як гравець я бачу результат: я звернувся по допомогу до адміністрації, надав на її вимогу повний запис, отримав покарання за побічні епізоди та зрештою ще й отримав більший строк Demorgan, ніж передбачено самим вердиктом.

Вважаю такий підхід неприпустимим. Коли адміністрація надмірно «перетягує RP на себе», використовуючи свої можливості для пошуку будь-якого приводу покарати гравців, але при цьому сама допускає елементарні помилки при видачі цих покарань, це лише підриває довіру до адміністрації. Якщо подібна практика продовжуватиметься, сервер буде не залучати та утримувати гравців, а поступово їх втрачати.

Прошу:

1. Перевірити, чому замість передбачених вердиктом 90 хвилин Demorgan мені було видано 120 хвилин.
  2. Надати оцінку діям адміністратора, який допустив цю помилку.
  3. Повторно переглянути обґрунтованість покарань за DB та DM Car з урахуванням повного контексту ситуації.
  4. Розглянути питання щодо компенсації за зайві 30 хвилин Demorgan, які я був змушений відбувати виключно через помилку адміністрації.
  5. Надати конкретну відповідь по кожному з вищезазначених пунктів, а не повторне формальне повідомлення про те, що «покарання видано вірно».

Вважаю, що якщо адміністрація вимагає від гравців безумовного дотримання правил, то й сама адміністрація повинна нести відповідальність за правильність власних рішень та виданих покарань.
image.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі