- 13 Жов 2025
- 5
- Нікнейм адміністратора
- Скарга на імя ГА (так сказали в Тех ПІд)
- Ваш статичний ID
- 27121
- Звʼязок з Вами
- baracuda_riley це дс
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю в мене проблема сказали звернутись сюди, вчора вмене був краш і псля того не заходить на сервер все все робив перевстановлював все що можна для гри в гта але пише connection has been closed. Сьогодні я написав в підтримку в телеграм за допомогою шо сталося і шо робити вони мені сказали що вас заблоковано з причиною Soft. Але я ніколи вжитті нічим таким не зай1мався навть ніякі редукси не встановлював а тут мене просто так заблукували і без конретних причин хочу негайного розблкування та морального відшкодування
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://cdn.imgpile.com/p/WEJCHrL[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- незнаю яке але те шо мене заблокували без причини на те
Вітаю в мене проблема сказали звернутись сюди, вчора вмене був краш і псля того не заходить на сервер все все робив перевстановлював все що можна для гри в гта але пише connection has been closed. Сьогодні я написав в підтримку в телеграм за допомогою шо сталося і шо робити вони мені сказали що вас заблоковано з причиною Soft. Але я ніколи вжитті нічим таким не зай1мався навть ніякі редукси не встановлював а тут мене просто так заблукували і без конретних причин хочу негайного розблкування та морального відшкодування