Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Baracuda

Козак
13 Жов 2025
5
Нікнейм адміністратора
Скарга на імя ГА (так сказали в Тех ПІд)
Ваш статичний ID
27121
Звʼязок з Вами
baracuda_riley це дс
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю в мене проблема сказали звернутись сюди, вчора вмене був краш і псля того не заходить на сервер все все робив перевстановлював все що можна для гри в гта але пише connection has been closed. Сьогодні я написав в підтримку в телеграм за допомогою шо сталося і шо робити вони мені сказали що вас заблоковано з причиною Soft. Але я ніколи вжитті нічим таким не зай1мався навть ніякі редукси не встановлював а тут мене просто так заблукували і без конретних причин хочу негайного розблкування та морального відшкодування
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://cdn.imgpile.com/p/WEJCHrL[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
незнаю яке але те шо мене заблокували без причини на те
Вітаю в мене проблема сказали звернутись сюди, вчора вмене був краш і псля того не заходить на сервер все все робив перевстановлював все що можна для гри в гта але пише connection has been closed. Сьогодні я написав в підтримку в телеграм за допомогою шо сталося і шо робити вони мені сказали що вас заблоковано з причиною Soft. Але я ніколи вжитті нічим таким не зай1мався навть ніякі редукси не встановлював а тут мене просто так заблукували і без конретних причин хочу негайного розблкування та морального відшкодування

Baracuda

Козак
13 Жов 2025
5
я ще являюсь ветераном війни а тут така неприємна ситуація і ще звинувачують мене з якимось софтом

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Головний адміністратор знає про ситуацію, очікуйте, будь ласка

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Блокування було знято

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі