Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marcus Merssi

Шановний гравець
4 Сер 2025
125
Нікнейм адміністратора
ЗГА / ГА
Ваш статичний ID
22952
Звʼязок з Вами
markelov0206 тг: @VladMarkelov
Детальний опис скарги/ситуації
Сьогодні сталась прикра ситуація з нашим другом в фамці і він віддавав свої речі, так як не знає чи повернеться ще до гри. Тому він сьогодні віддавав свої речі нашим людям, звісно вибрали місце недоречне і не передавали речі через обмін, так як в Roman Merssi було дуже мало часу, тому і робили все на швидку руку. Коли дійшов час віддати бумбокс, то тоді і підбіг 40096 Faffaello Groza та забрав бумбокс. Прошу вас зв'язатися зі мною в телеграмі або в діскорді, тому що я не хочу щоб ця людина залишила цю річ, тому що я хочу по поверненню нашої людини віддати ці всі речі йому, а також ті люди які взяли в нього речі. Усі інші докази я надам в ТГ або в діскорді. Откат не мій, а мого друга зі сім'ї, але я подаю цю скаргу так як я деп лідер і маю велике бажання повернути нашій людині всі його речі.

40096 Faffaello Groza.
Посилання на докази
https://www.youtube.com/watch?v=U8wsqUIdlCo
Яке покарання оскаржуєте
тайм код 1:53
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Ви могли по різному це зробити, хтось міг підїхати на машині з сім'ї і скинути все в багажник машини, ви стільки часу на сервері і маєте усвідомлювати всі ризики такого обміну речима, тимбільше біля ЕМС.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі