Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування Додання предметів з події World Cup 2026

ElZ4

Новий гравець
24 Чер 2026
2
Шановні розробники! У івенті по ЧС було багато цікавих речей: футболки різних збірних, головні убори і т. к. Але Чемпіонат Світу вже завершився і подія завершилася, і ті предмети вже зникли. Наприклад, мені не все вдалося зібрати, але багато було чого цікавого. Тому хочу запропонувати, можливо ви б могли додати ті предмети у магазин одягу, або як окремий магазин для тих предметів, або у якісь кейси чи у батллпас. Бо ті предмети всі цікаві, тому було б непогано якби ви їх повернули. Завчасно дякую.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
83
Шановні розробники! У івенті по ЧС було багато цікавих речей: футболки різних збірних, головні убори і т. к. Але Чемпіонат Світу вже завершився і подія завершилася, і ті предмети вже зникли. Наприклад, мені не все вдалося зібрати, але багато було чого цікавого. Тому хочу запропонувати, можливо ви б могли додати ті предмети у магазин одягу, або як окремий магазин для тих предметів, або у якісь кейси чи у батллпас. Бо ті предмети всі цікаві, тому було б непогано якби ви їх повернули. Завчасно дякую.
вони усі є на маркетплейсі

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
83
Це був саме івентовий контент із обмеженим часом отримання. Для цього був окремий батл-пас, який тривав близько трьох тижнів, із безкоштовною та преміум-гілками. Щоб отримати ці предмети, гравці витрачали свій час на виконання завдань, а дехто ще й купував преміум-доступ.

Якщо зараз просто додати всі ці речі в звичайний магазин, це фактично знецінить час, зусилля та кошти тих, хто проходив івент. Саме ексклюзивність і обмежений час отримання робили ці нагороди цінними.

Угорі