Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Auralyn Dray

Козак
29 Лис 2025
9
Нікнейм адміністратора
Drake
Ваш статичний ID
22179
Звʼязок з Вами
natali1202hur
Детальний опис скарги/ситуації
Адміністратор Drake забанив мене на 30 днів
Посилання на докази
фото знизу
Яке покарання оскаржуєте
Хардбан
Оскарження бану
image.png

Boroda Borodach

Шановний гравець
15 Гру 2024
100
Даного гравця знаю особисто.
З моменту, як він з’явився на нашому сервері, я жодного разу не бачив від нього критичних порушень, які могли б призвести до хардбану на 30 днів.
Хочу звернути увагу на те, що якщо адміністратор ДРЕЙК приймав будь-які докази в особисті повідомлення, то це є порушенням правил адміністрації, оскільки адміністратор не має права приймати докази в приват та на їх основі видавати покарання.
Також був інцидент з гравцем ID 20303, який перебував у сім’ї DREY, очолюваній цим гравцем, якого згодом відкинули хардбаном.
Не виключаю можливості, що саме від гравця ID 20303 могли надійти некоректні або неправдиві докази в особисті повідомлення адміністратору ДРЕЙКУ, і на їх підставі було винесено покарання у вигляді хардбану на 30 днів.

Окремо зазначу, що гравця ID 20303 було відкинуто перманентно (посилання додаю):
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/Амністія.15994/
Проте пан Azazello надав йому шанс на реабілітацію.

У зв’язку з цим прошу детально перевірити всю ситуацію, оскільки гравець ID 22179, на мою думку, не здійснював жодних порушень, які могли б бути підставою для хардбану.
Дякую за увагу.

Boroda Borodach

Margo_Crimson

Козак
5 Січ 2026
3
Також хочу окремо зазначити, що мова йде про лідера сімʼї, з якою я перебуваю у постійній взаємодії на сервері. За весь час її перебування в ролі лідера вона проявляла себе виключно з позитивної сторони: відповідально виконувала свої обовʼязки, підтримувала порядок у сімʼї та не допускала дій, які могли б завдати шкоди серверу або порушувати його правила.

Я жодного разу не була свідком з її боку серйозних або систематичних порушень, які могли б стати підставою для настільки суворого покарання, як хардбан строком на 30 днів. Навпаки, її поведінка завжди була виваженою, коректною та відповідала статусу лідера.

З огляду на викладені вище обставини, а також можливі порушення з боку адміністратора при прийнятті доказів у приватні повідомлення, прошу ретельно та неупереджено переглянути оскарження, повторно перевірити всі докази та обставини справи.

Вважаю, що блокування може бути помилковим або необґрунтованим, і прошу розглянути можливість зняття покарання та відновлення доступу до акаунту.

Дякую за увагу та обʼєктивний розгляд ситуації.

Ragnar Raven

Ворон
27 Жов 2025
3
На мою думку цей гравець не винен і причина бану не вказана за що і тд тобто якщо адміністратор дав бан адміністратор не впевнений що саме цей гравець винен чи не так?

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
На розгляді.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Ситуація вирішена.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі