Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rafael Noma

Козак
19 Січ 2025
8
1.Нікнейм адміністратора: Не знаю
2.Особистий нікнейм / статичне ід: Rafael Morris 10753
3.
Доброго дня, шановна адміністраціє!
Я звертаюся до вас із цим повідомленням, бо щиро хочу вибачитися за свої дії та слова, які призвели до мого блокування. Я повністю розумію, що своїми грубими та образливими висловлюваннями, особливо стосовно родичів інших людей, я дуже сильно порушив правила платформи та образив багатьох користувачів.
Я усвідомлюю, що такі слова можуть завдати глибокого болю людям, навіть якщо вони були сказані у стані злості чи емоційного вибуху. Я ні в якому разі не хочу, щоб мої слова когось принижували або змушували відчувати себе погано. Мені щиро шкода, що я не зміг стримати свої емоції та проявити повагу до інших учасників спільноти.
Після блокування я мав можливість переосмислити свою поведінку та зрозуміти, наскільки важливим є дотримання елементарних норм спілкування та взаємної поваги. Кожен користувач має право на безпечне та комфортне середовище, де його не ображають і не принижують, і я порушив це право своїми словами.
Я розумію, що мої висловлювання були неприйнятними, і визнаю свою повну відповідальність за ситуацію, яка склалася. Зараз я готовий зробити все можливе, щоб виправити свої помилки: надалі я обіцяю стримувати свої емоції, більше не вдаватися до образ чи принижень, незалежно від обставин, а також поважати кожного учасника платформи.
Я прошу вас дати мені ще один шанс показати, що я зробив висновки зі свого вчинку. Я дуже ціную можливість бути частиною цієї спільноти, і мені б дуже хотілося повернутися та відновити довіру, яку я втратив.
Ще раз щиро прошу вибачення перед усіма, кого я образив своїми словами. Прошу вибачити мене за заподіяний дискомфорт та негативні емоції. Сподіваюся на ваше розуміння та милосердя.
Буду безмежно вдячний, якщо ви розглянете можливість розблокування мого акаунта. Запевняю, що надалі я буду поводитися гідно та дотримуватися всіх правил.
Дякую вам за те, що прочитали моє повідомлення до кінця, і за шанс виправити свою помилку.
З повагою та надією на ваше прощення,
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5.06.07.2025
1752159826848.png

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Оскарженню не підлягає, очікуйте поки пройде термін блокування.

Відмовлено.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Без можливості розблокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі