Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Patrick Larkins

Козак
10 Гру 2024
37
  1. Нікнейм адміністратора: 288
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 2499
  3. Суть скарги: Шановний ГА, Я так і не отримав від вас адекваної відповіді (її ми розберемо чуть-чуть пізніше). Я хочу отримати відповіді на конкретні питання, а саме:
    1. За що мене посадив ЗГА в КПС по причині "Зброя в руках в ЕМС", якщо такого такого правила принципі не існує?
    2. Яким чином я отримав 2 варна за дм зз, коли вас зга не являється рп гравцем та стояв в інвізі?
    Тепер, що до вашої відповіді декілька запитань.
    ви - шановиний ГА, сказали, що зі сторони адміністрації бла бла бла порушень не виявлено, а як ви опишете не існуючі правила? Не порушення? ви там сказали, що я неадекватно висловлювався в строну адміністрації, тож чому Я не отримав мут? Якщо це було так? ви написали, що у мене було багато систематичних порушень правил сервера, тому я отримав бан, але яким чином це пов'язано з баном за 3 варна, а якщо бути точно то 2 з них за дм зз який видав зга. Також мені би хотілося отримати адекватну відповідь (а не як у минулій скарзі, чисто набір рандомних фраз) та не через ТИЖДЕНЬ написання скарги, а згідно правил серверу. Я бачу як ви не справляєтесь зі своїми обов'язками та що вам потрібна допомога. Я як не байдужа людина, готовий вам - шановний ГА приділити час та надати консультацію, будь ласка звертайтесь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Минула скарга
  5. Дата видачі покарання:

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Відповідь була надана в минулій скарзі, також перечитайте ще раз що там написано щодо систематичних порушень що блокування на 7 днів навіть через WARN це є м'яким покаранням. Щодо питань про неіснування певного правила то прошу Вас ознайомитись з загальними правилами проекту, а саме пункт 1.6. - *click*
Хочу зауважити що якщо на далі будете флудити скаргами то отримаєте блокування Ф.А. згідно правил.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі