Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

geforce

Козак
4 Чер 2026
2
Нікнейм адміністратора
Kaia Swarovski
Ваш статичний ID
39997
Звʼязок з Вами
maks05785
Детальний опис скарги/ситуації

1. Обставини інциденту та порушення з боку офіцера BCSD

Під час перебування на службовому посту мною було зафіксовано низку грубих порушень процесуальних та внутрішніх регламентів з боку співробітника BCSD:

• Порушення правил несення служби: Офіцер перебував на неналежним чином облаштованому посту, без засобів індивідуального захисту (бронежилета).
  • Несправність/порушення правил використання боді-камери: Відповідно до внутрішніх інструкцій, за відсутності бронежилета боді-камера не вважається справною або належно підключеною. Офіцер розпочав фіксацію правопорушення лише після того, як сховався за автомобіль та вдягнув бронежилет.
  • Відсутність доказової бази (Data-Base): На момент фіксації цивільна особа вже не мала зброї в руках. Офіцер перебував за заднім лівим крилом службового авто, тому його боді-камера фізично не могла зафіксувати факт порушення.
  • Неправомірне затримання: Громадянина було затримано за статтею 4.12 КК (носіння зброї у відкритому вигляді) за повної відсутності прямих доказів правопорушення. Даний офіцер уже неодноразово вчиняв подібні некоректні дії.

2. Обґрунтування моїх дій

Керуючись Розділом 7, пунктом 7.1 Внутрішнього статуту BCSD, кожен громадянин або співробітник має право фіксувати порушення з боку службовців держструктур та направляти скарги Шерифу або до Прокуратури штату.

Бачачи явне та грубе порушення конституційних прав громадянина з боку офіцера (затримання без підстав), я втрутився в ситуацію: звільнив затриманого з автомобіля та зняв кайданки. Після цього я детально та аргументовано пояснив офіцеру неправомірність його поведінки. Наголошую: мої дії не були зловживанням службовим становищем в особистих цілях, попри те, що затриманий є членом моєї родини. Це була спроба припинити очевидне правопорушення з боку правоохоронця.

3. Факт порушення правил серверу / етики з боку офіцера

У відповідь на мої роз'яснення офіцер проявив повну некомпетентність та перейшов на особисті образи в ігровий чат (цитую: "Максон тобі *********************************** я лью на форум"). Попри наявність підстав для зустрічної скарги за образи та розпалювання конфлікту, я утримався від цього, сподіваючись на професійне вирішення ситуації всередині колективу.

4. Прохання та клопотання

З винесеним мені покаранням у вигляді бану на 3 дні я не згоден, оскільки воно не повною мірою враховує обставини та передісторію ситуації, а саме — провокацію та неправомірні дії з боку офіцера BCSD.

На підставі вищевикладеного, ПРОШУ:

1. Переглянути видане мені покарання.
  2. Зняти блокування ігрового акаунту (бан на 3 дні).
  3. Замінити покарання на альтернативне: Чорний Список (ЧС) державних структур та 90 хвилин деморгану.
  4. Провести службову перевірку щодо дій вищезгаданого офіцера BCSD на предмет профпридатності та відповідності займаній посаді.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/1080-39997-nrp-cop.26159/
Яке покарання оскаржуєте
Отримав бан на 3 дні + деморган на 90хв . Я згідний та хотів аби переаидпли покарання а саме деморган 90хв та Чорний Список в гоструктурах на встановлений термін ( як вказано в правилах)
Для НОКСА

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,358
Вітаю!
Покарання за 1.41 Правил державних організацій видано вірно. Навіть якщо ви зафіксували IC-порушення з боку іншого працівника поліції, це не дає вам права силоміць забирати його затриманого, адже для цього існують відповідні IC-механізми через Прокуратуру чи керівництво. Спроба відбирати затриманого через ігровий функціонал у подібній ситуації є прямим зловживанням функціоналом державних структур із порушенням RP-логіки. Згідно з регламентом за це правопорушення передбачено виключно блокування, альтернативних покарань у вигляді Деморгану чи Чорного списку немає, тому перевидача або пом'якшення покарання неможливі.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі