Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Boch0k

Новий гравець
19 Тра 2025
8
  1. Нікнейм адміністратора: ГА
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Yaroslav Shydenko
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @yarikshidenko
  4. Суть скарги:
  5. Не згоден із попередньою відповіддю. Нас було троє, і всі ми були в одній організації — Баллас. Жодне відео не записувалося ні для знайомих, ні для когось іншого. Перед нами ЛСПД штурмували інші гравці разом з адміністратором — ми до того штурму не маємо жодного відношення.

Де взагалі докази MDM? Я максимум убив одного чи двох гравців. І чому взагалі накладено найбільше покарання — 30 днів, якщо за таке можуть дати варн або бан на 5 днів? Повторю ще раз: ми не штурмували ЛСПД з адміністратором — це були інші гравці, а ми прийшли вже після них.

Я хочу побачити докази порушення правил сервера, на яких буде видно, що ми не були в одній фракції (а це неправда), і де буде чітко видно, що саме я вбив більше ніж двох гравців.

6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  7. Дата видачі покарання: 22.05.2025

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Відповідь була надана в цій скарзі - *click*
Так як, що ваші дії призвели до дестабілізації ситуації та створили перешкоди для нормального функціонування LSPD, вам було призначено відповідне покарання. Керівна адміністрація проекту діяла відповідно до пункту 1.6 загальних правил проекту.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі