Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Patrick Larkins

Козак
10 Гру 2024
37
  1. Нікнейм адміністратора: Buffalo
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: #2499
  3. Суть скарги: Нє ну ти канєшно дуже розумний. На мурчав там та закрив тему, а чому???
    Дивися сюда Вася чи як тебе там, те що ти сказав, як він випадково бла бла бла нажав на тачпад, що спричило дм бла бла бла. Я теж можу сказати, що я випадково нажав кнопку "n" - а саме, включив мікрофон (це для дальоких) випадково, коли назвав тебе долба****, але це факту не змітить, що було поруження. Зараз ти Василько сидиш і несеш якусь діч, що до міскліка.
    Те що я ти Васько сказав, що я почав всіх ображати, а яку ти реакцію очікував? Коли гравець просто підходить та питає в людей чи немає у них аптечки, а його просто за дмили. Каюсь я туда взагалі подійшов, щоб покласти рижиків в ножки але побачивши тебе Василько та інших гравців, своїм зоровим поглядом, я оцінив ситуацію та зрозумів, що з вас рижиків немає що взяти, тому вирішив попросити аптечку.
    Потім Василько ти відповів, що підійшов мій товариш. Так ось, це мій адвокат, прошу до нього відноситися з повегою, а не як відносишся ти Васько. Те що ти сказав Василько, що він робив дм в деморгані, це на твою думку адекватно? Коли адмін сидить по перше в деморгані, а по друге провокує гравців.
    Те що ти Вася там написав, готовий зняти перм бла бла бла, та не дуже і хотілося.
    Ще хочу додати, що я дуже жалію, що вчора, а саме сьогодні вночі, я наговорив багато лишнього, та обізвав Васька ***** ****** ********* ********* *********. Каюсь винуватий, я був випивший чуть чуть, там себе стримував. Так вот Васько, якщо тобі цікаво, що я ще не додав, напиши в особисті.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата видачі покарання:

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Відповідь надав в минулій скарзі - *click*

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі