Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Illa Zelensky

Окружний судя
10 Гру 2024
3
Нікнейм адміністратора
ГА
Ваш статичний ID
illa Zelensky 5067
Звʼязок з Вами
illa0311 тг і дс
Детальний опис скарги/ситуації
  1. 20.04.2026 року я задонатив в ігру щоб змінити свою зовнішніть я зробив як мені подобаєтся зберіх і грав сьогодні зайшов в ігру і лице змінилося очі форми лиця і тд прошу надати доступ щоб я назад зробив зовнішність як мені подобаєтся або вернути карбованьці. на першому фото погано видно бо робив на телефон але я думаю там видно різницю якщо треба можу надати чек тещо я донатив.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%97%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%8F-%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D1%96%D1%88%D0%BD%D1%96%D1%82%D1%8C-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D1%96.21569/
Яке покарання оскаржуєте
-
  1. Нікнейм адміністратора:для ГА
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:illa Zelensky 5067
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):illa0311 тг і дс
  4. Суть скарги: 20.04.2026 року я задонатив в ігру щоб змінити свою зовнішніть я зробив як мені подобаєтся зберіх і грав сьогодні зайшов в ігру і лице змінилося очі форми лиця і тд прошу надати доступ щоб я назад зробив зовнішність як мені подобаєтся або вернути карбованьці. на першому фото погано видно бо робив на телефон але я думаю там видно різницю якщо треба можу надати чек тещо я донатив.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): Як я зробив як воно змінилося на слідуючий день
  6. Дата видачі покарання:-

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Дана ситуація не може бути розміщена в темі "Скарга на адміністрацію". Ви могли звернутись в тікет до адміністрації і вони б підказали вам як правильно зробити у цьому випадку. Зв'яжіться зі мною в Telegram - noxx_uagtaV.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі