Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

На розгляді Для ГА / Неадекватне покарання за висловлювання в Telegram

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

realyurchenko

Новий гравець
9 Гру 2025
2
Нікнейм адміністратора
невідомо
Ваш статичний ID
30164
Звʼязок з Вами
discor realyurchenko. крапка обовязково
Детальний опис скарги/ситуації
ене було заблоковано в грі на неймовірний термін — аж до 2043 року через ситуацію в Telegram-каналі.
У мене накипіло через постійні технічні проблеми: гра безкінечно крашиться та вилітає, через що нормально грати просто неможливо. На емоціях я написав у телеграмі повідомлення про те, що піду грати на інший проєкт, якщо ці технічні неполадки та вильоти нарешті не виправлять.
Я визнаю, що написав це на гарялу голову і можливо висловився занадто різко, але блокування до 2043 року — це катастрофічно неадекватне та непропорційне покарання за звичайний емоційний коментар у месенджері щодо роботи гри. Я не займався рекламою сторонніх серверів, не намагався навмисно нашкодити проєкту й не закликав нікого кудись іти — це була виключно емоційна реакція роздратованого гравця на постійні технічні вильоти.
Прошу Головну адміністрацію розібратися в ситуації, адекватно оцінити мої слова і зняти блокування або суттєво його скоротити. Обіцяю надалі контролювати свої емоції та висловлювання.
Посилання на докази
https://ukraine-gta5.com.ua/cabinet/login/
Яке покарання оскаржуєте
Бан (блокування акаунта) на 17 років (до 2043 року) за висловлювання в Telegram.
Суть скарги:
Мене заблокували в грі аж до 2043 року через повідомлення в Telegram. Я на емоціях написав, що піду на інший проєкт через постійні краші та вильоти гри, які заважають нормально грати.
Я визнаю, що написав це на гарялу голову, але блокування на такий величезний термін (фактично на 17 років) за емоційний вислов у telegram — це надзвичайно суворе й непропорційне покарання. Я не поширював сторонні проєкти з метою реклами і не шкодив серверу, а лише висловив своє розчарування технічними проблемами.
Прошу Головну адміністрацію переглянути це рішення, зважити на контекст ситуації та зменшити термін бана чи розблокувати акаунт. Обіцяю надалі контролювати свої емоції в соцмережах.

Вкладення

• photo_2026-09-09_13-50-36.jpg
    photo_2026-09-09_13-50-36.jpg
    89.6 Кб · Перегляди: 18
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі