Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Morgan_Ward

Козак
14 Гру 2024
11
  1. Нікнейм адміністратора: Mateo Martinez
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 9323
  3. Суть скарги: Він мене посадив я за дм кар то добре но я йому сказав "Дякую що не слідкуєте за порушеннями!" Після того він мені видав мут на 120 хв прошу надати доказ того як я його образив, якщо я тут правий прошу надати покарання цьому адміністратору нижче скрін покарання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/a/S5CXuPA
  5. Дата видачі покарання: 15.02.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Адміністратори виконують свої обовʼязки згідно з внутрішніми правилами. На жаль, ми не маємо можливості слідкувати на абсолютно кожним гравцем і ситуацією у реальному часі, тому ми просимо гравців робити відкати та створювати скарги на форумі. Скарги будуть розглянуті, винуваті отримають дисциплінарне покарання. У Вашому випадку відбулось наступне, адміністратор видав Вам покарання, далі взяв Ваш тікет та прийшов щоб пояснити свої дії. Замість того щоб просто подякувати за розʼяснення, з Вашого боку були фрази «Я з вас угараю», було навмисне спілкування з адміністратором на «ти» і було звинувачення, що адміністрація не слідкує за порушниками. Не думаю, що адміністратор у цьому випадку заслуговує на подібне відношення.
Я розумію, що ситуація з Вашого боку склалась двояка, Ви трохи засмутились. Але щоб запобігти таким ситуаціям, не відповідайте порушенням на порушення.
Я Вас завіряю, ми слідкуємо за усім на максимумі своїх можливостей.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі