Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Декілька пропозицій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Marcher

Козак
2 Кві 2025
50
Доброго здоровʼя, відштовхуючись від свого досвіду гри на сервері я хотів би внести декілька своїх пропозицій.

1.Навігація кримінальних організацій
знаходячись в рекрутерах донести інформацію до потенційного робітника про місце нашої локації буває великою проблемою, і тому я пропоную змінити кольори міток банд та мафій на кольори що відповідають організаціям.
До прикладу щоб в оголошенні можна було написати «місцезнаходження: зелений чоловічок на карті»
Передбачаю ваш аргумент, відповім, не дивлячись на стартовий квест, більшість не знає за навігатор в телефоні

2.Зарплати в бандах
Зарплата в банді мене сильно здивувала і я вважаю що її не повинно бути. Основний заробіток банд це закладки, пограбування та угонки, якщо це відділ рекрутинг то вони заробляють на своїй роботі.
Моя пропозиція, прибрати зарплати в бандах, натомість зробити дохід в «общак» від кількості територій, в такому випадку буде більше мотивації воювати за території, тому що на даному этапі завойовувати териоорії для «галочки не цікаво.
Конкретні цифри котрі я пропоную, 200 за кожну завойовану територію щогодини в «общак», в такому випадку буде з чого видавати премії і брати гроші на суміжні витрати, а також можна ввести що якщо лідер успішно відстояв термін то він може забрати 25% общака собі і ще 15% поділити між тими хто на його думку зробили свій вклад, подібним чином можна зробити з мафіями

3.Парні анімації та більше анімацій танців
Просто прохання додати нові анімації танців та парні аніпації по типу потискання рук, обійми, поцілунки і тд яких так сильно не вистачає для зйомки різного контенту.

4.Бінди клавіш
Прохання перенести бінд голосового чату на іншу клавішу, бо вічно відміняються взаємодії а також додати колесо швидкого доступу для обраних 5-7 анімацій

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Розглянемо ідею щодо зміни кольору міток для легкого розуміння куди саме їхати. Щодо інших систем то вони додані і вже давно працюють на нашому сервері.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі