- 10 Гру 2024
- 30
- Нікнейм адміністратора: Piero Azazello
- Особистий нікнейм: Felix Amore
- Суть скарги: Получається дуже цікава історія, мені відмовили у розгляді скарги спочатку, видуманими підставами про нецензурну лексику, але це ніде не зазначено. Як ГК може розглядати скаргу сам на себе. Далі цей адміністратор, доповнив сво\ повідомлення наступними агрументаціями.
Так, погоджуюсь, провокація з моєї сторони була, але провокація була на порушення законодавчої бази, а це правилами не заборонено, так як я не провокую людей порушувати правила, а лише законодавчу базу.
Військові були б цілком праві, якщо б не відкривали вогонь по беззбройним людям, хоча це забороняють правила серверу. Де ви бачили затримання та проведення процесуальних дій, на вимогу назвати статтю, за якою я був затриманий, військовий мене просто проігнорував. Щодо законності їхніх вимог, вимоги їхні були не законні тому я мав повне право ігнорувати ці вимоги та не підкорятись незаконним діям зі сторони армії. Тепер перейдемо до РП поведінки армії на сервері. Їхнє рп заключається в тому що вони стоять на КПП і ДМлять звичайних людей. Вчора на нашому прикладі вони затулили 3 адміністраторів і кожен з них робив їм попередження, але їм на це всерівно.
Функціонал законам не потрібен, потрібне лише його написання, перечитавши всі правила сервера та закони, я знайшов велику купу колізій між правилами серверу та законодавчої бази, а на РП проекті це взагалі не припустимо, законка врегульовує порушення лише в ІС, а ООС правила регулють загальну поведінку гравців на сервері, ці два переліка правил між собою но повинні ніяк пересікатись.
Сама ситуація виникла через незнання законодавчої бази та правил серверу зі сторони працівників армії. Їхній статут лише для працівників армії, звичайні громадяни та інші держ.фракції, НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНІ ознайомлюватись з статуом армії, та підпорядковується цьому статуту ЛИШЕ АРМІЯ і ніхто інший. Також їхній статут перечить правилам серверу.
Висновок, причиною конфлікту є незнання законів та правил зі сторони армії, дії військових проводились зі ЗНАЧНИМИ відхиленнями від ПРАВИЛ СЕРВЕРУ та законодавчої бази. Прошу старшу адміністрацію, звернути увагу на поведінку армії протягом дня. Я вважаю це неаргументованим БЛАТОМ фракції. Людина порушує 7 пунктів правил сервера, якими б мої дії не були, це не відміняє порушень цього гравця. Якщо ви хочете рости та розвиватись, ви зобов'язані реагувати на такі скарги, тому що такі порушення від держ.організацій не припустимі та портять загальну атмосферу РП. У вас прописані правила серверу для того щоб гравці їх дотримувались, а якщо порушують та портять гру іншим гравцям, понесли за це покарання. Навіть якщо з моєї сторони було дуже "душно", то це не відміняє того, що гравець порушив правила серверу! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/i...zazello-Не-компетентне-розглядання-скарг.705/
- Дата походження: 17.12.2024
Останнє редагування: