- 11 Чер 2025
- 4
Вітаю керівництво проекту.
Моя пропозиція не дуже нова та не знаю на скільки можлива з Вашого боку: збільшити кількість точок спавна грибів на 4 локації.
Після отримання відмітки 75% відправився на 4 спот грибів де прийшов до жаху.
Зона спавну: неймовірно велика (від мосту до мосту на всю ширину каньйону з гігантською кількістю боліт та калюж.
Час фарму: 3 год
Кількість знайдених грибів: 190
Прогрес навички: 0%
Метод пошуку: якість трави стандарт (пересування на позашляховику з повною дозаправкою)
Період: день з 13 по 16
Кількість персонажів на споту: 1
Будь ласка,якщо це можливо збільшіть кількість тих клятів грибів. За три години не взяти жодного відсотка це дужий крінж. В порівнянні з 3тім спотом де вісток за 30-40 хв - три години на 4му споті це не те що важко (це знущання).
Надуюсь на розуміння та розгляд даного питання.
ДЯкую.
Моя пропозиція не дуже нова та не знаю на скільки можлива з Вашого боку: збільшити кількість точок спавна грибів на 4 локації.
Після отримання відмітки 75% відправився на 4 спот грибів де прийшов до жаху.
Зона спавну: неймовірно велика (від мосту до мосту на всю ширину каньйону з гігантською кількістю боліт та калюж.
Час фарму: 3 год
Кількість знайдених грибів: 190
Прогрес навички: 0%
Метод пошуку: якість трави стандарт (пересування на позашляховику з повною дозаправкою)
Період: день з 13 по 16
Кількість персонажів на споту: 1
Будь ласка,якщо це можливо збільшіть кількість тих клятів грибів. За три години не взяти жодного відсотка це дужий крінж. В порівнянні з 3тім спотом де вісток за 30-40 хв - три години на 4му споті це не те що важко (це знущання).
Надуюсь на розуміння та розгляд даного питання.
ДЯкую.