- 25 Гру 2024
- 26
- Нікнейм адміністратора: Adolf Navarro та Gromova
- Особистий нікнейм / статичне ід: Vova Nolan(9547)
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @Nolan_Ukraine_RP_Projects
- Суть скарги: 19 серпня, приблизно о 21:30 мені видали Demorgan 120m за DM GZ. Приблизно через пів години мені перевидали покарання на Warn та системно мене зняли з Dep.L ARMY. Я вважаю та знаю, що зазвичай якщо у гравця не було серйозних порушень, то йому не видають одразу найсуворіше покарання. Але мені видали найсуворіше покарання та не допустили до обзвону на посаду лідера ARMY. Також покарання видалось дуже дивним чином, адже мене відкинули по формі Helper приблизно через 20-30 хв після порушення(що вказує на те, що можливо Helper який подав форму не ав доказів, а отримав їх через сособисті повідомлення), але суть не в цьому. Вчора приблизно о 20:25-20:30 мене прийняли до фракції ARMY по системі Back to Home на звання полковник, адже перед тим як мені видали Warn у мене було звання генерал-лейтенант. Проте приблизно о 23:40 вище вказані адміни провели бесіду з генерал-майорм який знаходився в грі та дали наказ мене понизити до звання рекрут за те, що у мене був майже місяць тому Warn. Хочу зазначити по перше - термін покарання минув, по друге - я 20 серпня(на наступний день після видачі покарання) за допомогою "Карбованців" зняв Warn. Тобто під час видачі покарання, мене покарали по всій "строгості закону". Але а даний момент пройшов маже місяць часу + покарання було "анульоване", проте дані адміністратори до тепер намагаються мені зашкодити розвивати свою RP-кар'єру та перекривають мені дорогу різними шляхами. Прошу щоб адміністраторам так як і мені видали максимально суворе покарання та прошу повернути мене на мою заслужену посаду на на заслужене звання
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): перевірте по логам(не маю доказів вчорашніх підвищень-понижень, з покаранням те саме)
- Дата видачі покарання: 19.08.2025 та 17.09.2025