- 7 Лис 2024
- 33
- Нікнейм адміністратора
- КТП ріклер
- Ваш статичний ID
- 1786
- Звʼязок з Вами
- tg: vinqwxx
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я працював оператором технічної підтримки в телеграмі майже місяць. Мені написав КТП, що на мене було "дуже багато" неофіційних скарг(скарг в лс). Він сказав мені більше не писати фігні в дс чаті, я його почув. Потім ми домовились що він мене знімає, і в кінці місяця видає зарплату. Все, зняв. Я писав в чат що хотів, за що потім отримав бан від нокса.
Сьогодні мені пише КТП, цитую: ЗП не буде, так як від тебе було багато порушень як від самого гравця та і від оператора технічної підтримки. Я йому сказав, що відпрацював майже місяць, і мені повинні виплатити зп, я допомагав гравцям в боті, так були порушення в дс, за які я йому казав "видай штраф" він сказав "навіщо". В чому проблема відмінусувати ті порушення (на посаді теха) від зп?
Він мені сказав, що зняв мене, бо: А нащо мені тех який буде працювати від балди?
Я йому писав(до зняття) що пропрацюю цей місяць і все, знімусь. Ніде не було написано що я буду працювати від балди. Але він собі таке придумав.
Докази надам виключно в ОП Густіліну. Причина: не хочу розкривати ОП з КТП.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%D0%B1%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D1%81.21777/
- Яке покарання оскаржуєте
- Невиплата ЗП
.