Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Graf Drakula

Шановний гравець
30 Бер 2025
58
Нікнейм адміністратора
Noxx
Ваш статичний ID
16187 Graf Drakula
Звʼязок з Вами
DS - draxt001
Детальний опис скарги/ситуації
Шановна адміністраціє проєкту Ukraine GTA5.

Я хочу щиро вибачитися за свої дії та визнати свою провину. Я розумію, що вчинив неправильно, коли виконав скіп автомобіля Cobra, чим порушив правила проєкту. Зараз я повністю усвідомлюю свою помилку та щиро шкодую про те, що сталося.

Від моменту покарання вже минуло два місяці. За цей час я багато думав над своїм вчинком і повністю усвідомив, наскільки серйозною була моя помилка. Цей час став для мене хорошим уроком, і я зрозумів, що жодне порушення не варте втрати всього, чого вдалося досягти на проєкті.

Прошу вас дати мені ще один, останній шанс. За весь час гри я вклав у свій персонаж дуже багато сил, часу та коштів. У мене був особистий капітал понад 570 мільйонів, який я заробляв і накопичував власними зусиллями. Я купував майно, розвивався, проводив багато часу на сервері та щиро полюбив цей проєкт.

Я не намагаюся виправдати свій вчинок. Навпаки, повністю визнаю свою провину та приймаю, що порушив правила. Мені дуже прикро, що через одну необдуману дію я можу втратити все, чого досягав протягом довгого часу.

Щиро прошу вас переглянути мою ситуацію та дати мені можливість виправитися. Обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться. Якщо ви дасте мені ще один шанс, я зроблю все можливе, щоб виправдати вашу довіру та більше ніколи не порушувати правила проєкту.

Сподіваюся на ваше розуміння та прошу врахувати, що вже минуло два місяці з моменту покарання, і я щиро розкаююся у своєму вчинку. Дуже прошу подарувати мені останній шанс повернутися до гри.

Дякую за увагу та за те, що прочитали моє звернення.
Посилання на докази
https://ibb.co/p65ZVZGL
Яке покарання оскаржуєте
Permanent
Вибачення

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Подайте амністію в розділі Амністії перманентного блокування - посилання.

Дякуємо за ваше звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі