- 13 Жов 2024
- 36
- Нікнейм адміністратора
- До ЗГА
- Ваш статичний ID
- 19857
- Звʼязок з Вами
- Тг: @goopiagfe
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, шановна адміністрація.
Звертаюся до вас з приводу ситуації, у якій я отримав покарання. Хочу одразу зазначити, що не мав наміру порушувати правила сервера або заважати роботі співробітників державних структур, а також щиро перепросити за можливі незручності, які могли виникнути через мої дій
У момент інциденту я просто знаходився на місці та намагався захистити своїх друзів, не вчиняючи активних дій, спрямованих на перешкоджання роботі державних структур. Я діяв інстинктивно, керуючись ситуацією, і не мав на меті створювати конфлікт чи порушувати правила.
Я повністю приймаю рішення адміністрації та розумію, що в подібних ситуаціях варто діяти обережніше та уважніше до правил сервера. Зі свого боку роблю висновки та гарантую, що надалі буду уникати подібних моментів і поводитися більш коректно.
Прошу, за можливості, врахувати мою попередню позитивну історію гри та той факт, що це перше серйозне покарання за тривалий період. Буду вдячний, якщо це буде взято до уваги при розгляді питання щодо можливого пом’якшення покарання.
Дякую за розуміння та за вашу працю.
- Посилання на докази
- -
- Яке покарання оскаржуєте
- Варн, але вибачення
А