Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Вибачення + оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romeo Hunter

Козак
13 Жов 2024
36
Нікнейм адміністратора
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/members/octavian-augustus.2150/
Ваш статичний ID
19858
Звʼязок з Вами
Тг: @goopiagfe
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, шановна адміністраціє!
Звертаюся до вас з проханням переглянути мою скаргу щодо дій адміністратора, який видав мені покарання у вигляді варну за пунктом 5.28.1.
5.28.1. Заборонено навмисно вбивати, блокувати, затримувати, провокувати або іншим чином заважати роботі співробітників державних структур без ІС-причини. Також заборонено використовувати баги, фізику або механіки гри для нанесення шкоди державним структурам.
Вважаю дане покарання необґрунтованим, оскільки з нашого боку не було жодних дій, які заважали роботі співробітників державних структур. Хочу звернути увагу на те, що на момент ситуації працівник просто стояв на місці та не виконував жодних службових обов’язків, тому це не можна вважати перешкоджанням його роботі.
Також хочу зазначити, що ІС-причина для наших дій була. Перед цим співробітники державної структури неодноразово відкривали по нам вогонь з висоти, намагалися затримати моїх друзів, стежили за нами та провокували нас на вчинення подальших дій. На мою думку, усе це є достатньою та обґрунтованою РП-причиною для відповідних дій з нашого боку.
Окремо хочу наголосити, що фактичного втручання в їхню роботу не було, адже співробітник не здійснював активних дій, яким ми могли б завадити

У зв’язку з вищевикладеним прошу переглянути дану ситуацію та, у разі якщо адміністратор припустився помилки, зняти з мене варн. У випадку, якщо буде визнано інше рішення, прошу розглянути можливість заміни покарання на деморган.
Навіть якщо я був неправий у цій ситуації, прошу поставитися з розумінням та, за можливості, піти мені назустріч. Це моє перше серйозне покарання за останні 7 місяців (або навіть більше). Я щиро перепрошую за можливі порушення та прошу замінити покарання на деморган за DM.
Дякую за приділений час та сподіваюся на справедливий розгляд моєї скарги.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%965657-5-28-1.17490/#post-55088[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Варн
М

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Співробітник приїхав подивитись хто що вирощує, я так розумію ви там вирощувалии OG Kush , та вирішили вбити його.
Покарання залишається.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі