Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Вибачання перед Адміністраторами та Адміністратором Noxx

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

moriartivell

Новий гравець
7 Сер 2025
7
  1. Нікнейм адміністратора:Noxx
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: moriartivell 22728
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): TG-@porkola19003
  4. Суть скарги:
  5. Привіт.Хочу щиро вибачитися за свою поведінку, яка призвела до мого бана. Я розумію, що порушив правила, і мені справді прикро, що моя дія могла зіпсувати атмосферу або завдати клопоту ком’юніті.

Я поважаю роботу адміністраторів і модераторів, які щодня тримають порядок, і зараз усвідомлюю, що моя поведінка була необдуманою. Це не виправдання, але я справді не мав наміру образити чи зашкодити комусь.

Цей бан став для мене серйозним уроком. Я зроблю все можливе, щоб подібне більше не повторилось. Ще раз дякую за вашу роботу та терпіння. Якщо буде така можливість — прошу розглянути варіант скорочення бана, або розбана. Але якщо ні, я все одно приймаю покарання і використаю цей час, щоб переосмислити свою поведінку.

З повагою та щирим каяттям,
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скріншот
  7. Дата видачі покарання: 8.08.2025

Вкладення

• 271590_24.jpg
    271590_24.jpg
    864.4 Кб · Перегляди: 76

moriartivell

Новий гравець
7 Сер 2025
7
так я грав по нонрп але я признаю свою вину більше так робити не буду вибачте мене будь ласка я хочу грати бо скоро уїду та не буду довго грати

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Відповідь Вам була вже надана.
Твінк-персонажа Ви можете створити. Якщо не знаєте як - зверніться до технічної підтримки, вони допоможуть

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі