- 11 Жов 2024
- 24
- Нікнейм адміністратора
- Akio Mayer
- Ваш статичний ID
- 248
- Звʼязок з Вами
- @kotromaniv
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вище все описано.
- Посилання на докази
- https://imgpile.com/p/ht5W6HU
- Яке покарання оскаржуєте
- Блокування ігрового акаунту.
- Нікнейм адміністратора: Akio Meyer
- Особистий нікнейм / статичне ід: Kevin Maccalister | #248
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @kotromaniv
- Суть скарги: Вітаю. Я вважаю, що скаргу, яку написали на мене, було розглянуто некомпетентно та упереджено по відношенню до мене.
Під час RP-ситуації я перебував у лікарні та наглядав за діяльністю лікаря й інших гравців. Мене покликав до себе гравець #883 — це чітко чути на його відкаті. Після цього він сказав: «Кевін, скажи гав гав», на що отримав відповідь: «Гав гав будеш своїй жінці казати».
Мене абсолютно не цікавить, є в нього дружина чи ні, але цей діалог був IC, і про «жінку» я говорив виключно в ігровому процесі. Я жодним чином не зачіпав його реальне життя.
Проте сам гравець, перебуваючи на керівній посаді — Заступник Лідера — дозволив собі подібне спілкування з іншими гравцями. Більше того, він почав висміювати та принижувати іншого гравця словами: «Якщо у вас є вади мовлення — сходіть до логопеда».
Виходить, що гравець, який написав на мене скаргу, також допускав образливі висловлювання як у мою сторону — «Скажи гав гав», так і в сторону іншого гравця. Однак адміністратор цього не розглянув та видав покарання виключно мені. Складається враження, що це було зроблено через особисте знайомство, оскільки вони разом працювали, і адміністратор вирішив покрити свого знайомого.
Я прошу вас переглянути дану ситуацію, зняти з мене блокування та дати оцінку діям адміністратора. Адміністрація — це обличчя проєкту, яке має демонструвати справедливість, стабільність та неупередженість до всіх гравців.
Докази сказаних слів гравцем - https://www.youtube.com/watch?v=xSndM8OvgMw&t=587s
Тайм коди:
Вади мовлення - 8:30
Кевін скажи гав гав - 9:50
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):Link
- Дата видачі покарання: 23.05.2026