Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Max Kakus

Козак
18 Лип 2025
26
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
21870
Звʼязок з Вами
@Emfiks
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня пане Головний Адміністратор, стався зі мной наступний казус: вчора в обід мій брат вирішив відпочити та весело провести час на вашому прекрасному проекті Ukraine GTA5 але при спробі зайти на сервер отримав ситуацію яку я продемонстрував на фото після чого я вирішив спробувати зайти власноруч і на моєму компютері аналогічна ситуація при тому що ми заходимо з різних аккаунтів та різних компютерів. Після декількох спроб релогу ми звернулись до вельмишановної адміністрації та запитали чи немає ніякого блокування на наших статичних айді, а саме 21870 та 21872 і в жодному з них немає блокування. Після проведення даних маніпуляцій я маю лише 1 ймовірний варіант що якась особо отримала пермблокування використовуючи наш айпі адрес не знаю чи це можливо але такий варіант висунув один з адміністраторів . І тому я звертаюсь до вас щоб ви допомогли мені розібратись у цій ситуації та надалі насолоджуватися грою на вашому прекрасному сервері адже ні я ні мій брат не порушували жодних правил і не робили ніяких дій які суперечать правилам вашого проекту.
Посилання на докази
connection closed при вході
Яке покарання оскаржуєте
Permban
.

Вкладення

• IMG_4091.jpeg
    IMG_4091.jpeg
    243 Кб · Перегляди: 45
Останнє редагування модератором:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
вітаю. Головний адміністратор розгляне ситуацію та надасть відповідь у найближчий вільний час.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Ситуація вирішена.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі