Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Бан на 30 днів за злив складу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Reims_Hefner

Новий гравець
3 Лип 2025
2
  1. Нікнейм адміністратора:Alishа Clark
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:Reims Hefner (21102)
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Discord: boshvkok
  5. Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація, приношу свої вибачиння признаю вину так моя вина що я взяв даже не взяв а нагло натирив я готовий вернути все що взяв і я вам обіцяю цього більше не повториця бо перші рази зайшов на такі ігри не дуже розумівся на цьому всьому що не можна було цього робити щерез вибачаюся я не хотів такого вчинити я новачок на такому проекті я готовий все вернути що натирив нагло вибачте я був радий якщо мені дасте щеодин шанс дякую за розумуння я думаю ви мене зрозумієте з повагою Reims Hefner).
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1753477048439.png
  7. Дата видачі покарання: 21/07/2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Вам необхідно при першому заході на сервер звернутись в репорт, позвати адміністратора і при адміністраторі викинути всю зброю, що залишились. Ви взяли предметів на суму приблизно 2.500.000$, середня вартість однієї зброї - 60 000. Враховуйте, якщо кількості предметів - 48 шт, не вистачить - потрібно буде передати адміністратору коштами.
Лише при таких умовах Ви отримуєте амністію. При невиконанні цих умов, обліковий запис буде заблоковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі