- 2 Тра 2026
- 3
- Нікнейм адміністратора
- Akio Meyer
- Ваш статичний ID
- 36881
- Звʼязок з Вами
- Telegram shell_sss
- Детальний опис скарги/ситуації
- Добрий день, розказую повністю ситуацію, вчора завів другові машину, вийшов і сів інший чувак, я попросив його нормально віддати машину він просто їхав врізався, потім я зареспавнив машину, він почав мене бити, я його розстріляв, приїхали його друзі розстріляли мене, ми зустрілись коло больниці знову, вони нас чекали, ми відбігли він почав в голосовий чат мене обзивата та моїх рідних, потім застрелив мене, друг взяв мене на плече поніс в лікарню і вони почали в ЗЗ ще стріляти по моєму другові. я по дорозі написав зі злості бо він оскав, але факт в тому що там не дописано і воно не повинна рахуватися як оск рідних, але Акіо так чомусь не порахував, заходив в вихдні розслабитися а попадаються такі люди заради яких постійно треба мати включений фрапс бо мішають грати. Доків в мене нажаль ніяких немає, тому надіюсь на ваше розуміння, против Адміна я нічого не маю він поступив як порахував за потрібним, протів того хлопця також який залив на мене, то його діло, якщо він так робить значить його часто ображали в дитинстві. Надіюсь на якусь амністію або хоча б поліпшення бану.
Посилання на докази це того обіжаного хлопчика який залив на мене. в мене не було нічого і немає нажаль.
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/zRZSX4J
В мене доків немає, описав все як було, тому надіюсь на розуміння.