Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Апеляція скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

tiaswy

Козак
24 Кві 2026
6
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
телеграм: @tiaswy
Детальний опис скарги/ситуації
Добрий день, пишу до вас з зверненням. Вчора ввечері на мене поступила скарга і мене заблокували в грі на 29 днів. Я хочу оскаржити це і надати у якості зустрічної скарги, не розуміння чому ви ігноруєте в цей же час поведінку ваших гравців чоловічої статі у сторону жінок.
До мене з початку гри неодноразово без причини підходили чоловіки, використовуючи до мене нецензурну лексику та слатшеймінг, наприклад: «Йди на трасу», «скільки в час?», «візьми у мене за щоку», «давай мала під хвост тобі дам». Та без мого дозволу сковували мене наручниками за те що я просто давала їм відповіді на ці запитання. Також, погрожували мене побрити, неодноразово збивали мене попередньо переїджаючи (ДБ).
В мою сторону поступали мізогінні коментарі, на які я просто відповідала.

Людина яка подала на мене скаргу з відео доказом, на цьому відео замутив слова які він говорив в мою сторону, в свою чергу використовуючи слатшеймінг і погрожуючи мене зґвалтувати й знайти в реальному житті для очевидних поганих намірів.

Прошу вас звернути увагу на поведінку цього користувача і вжити відповідних намірів у його сторону, адже в правилах вашого серверу вказано що всі гравці мають право на справедливе і рівне ставлення (правило 1.3) і правило 1.5: Порушення правил карається для обох сторін, у разі взаємних порушень.
Також була подана скарга на політичні образи з мого боку, що ніколи не було сказано самою мною, жодного разу за період мого перебування на сервері, я ніяк не згадувала політику та подібні до цього речі.

На жаль у мене немає відеодоказів, але все це було записано на Live стрімі у блогера @arsen4ik_kwinkart і були присутні свідки які можуть підтвердити мої слова на рахунок дій цього користувача.

До цього часу я не звернула достатньої уваги на правило 4.7, зараз же я перечитала повністю всі правила, звернула увагу на кожне з них і усвідомила свою помилку.
Посилання на докази
https://www.tiktok.com/@arsen4ik_kwinkart?_r=1&_t=ZS-95o3r82OBqm
Яке покарання оскаржуєте
N7266 від #1123
ДМ. Слатшеймінг. погрози. Більш детальніше написано нижче

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
952
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Покарання буде зменшене до 5 днів.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі