- 9 Кві 2025
- 51
- Нікнейм адміністратора: Gromov
- Особистий нікнейм / статичне ід: Tim_Syndicat | #1570
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Dis: mr_mexaniks
- Суть скарги: Розповідаю історію від початку і до кінця.
Я виставив свою фуру на оренду, але, зрозумівши, що вона в стані "тотал", поїхав її лагодити на СТО (вона на ходу, але на оренду виставити її неможливо). Приїхав на СТО-1 і чекав, коли працівник СТО її полагодить. Працівник спробував, але це виявилось неможливим (таке буває — для ремонту автівку потрібно якось пошкодити). Недовго думаючи, бо всі знають про цю проблему на сервері, я взяв зброю і почав наносити шкоду своїй автівці, щоб її можна було полагодити.
Інший гравець, він же працівник поліції чи ФІБ (я точно не знаю), вирішив, що я становлю загрозу для оточуючих, і швидко вирішив мене вбити. По RP-процесу — згоден, він правий.
Але я не очікував такого розвитку подій і на емоціях вигукнув: «єб твою ****************************». Цей контекст був виключно емоційним, а не спрямованим на образу рідних. До цього випадку я навіть не знав, що ця фраза може бути сприйнята як образа сім’ї, оскільки завжди чув її та сам вживав лише на емоціях.
Те, що я назвав гравця «ти ***********************************, бл*дь» — так, погоджуюсь, це моя пряма образа, моя провина. Каюсь — це теж було сказано в емоціях.
Прошу переглянути строк покарання, оскільки я зовсім не мав на меті ображати родичів у будь-якій формі. Зобов’язуюсь вжити заходів, щоб у майбутньому подібне не повторилося. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/C3rYYthN
- Дата видачі покарання: 31/07/25 1:04:26