Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Clifton_Naumov

Козак
23 Гру 2024
47
Нікнейм адміністратора
Noxx
Ваш статичний ID
8976
Звʼязок з Вами
miyaura69
Детальний опис скарги/ситуації
адмінстратор Andriy Orrvaro видав мені покарання з яким я не був згідний ( дм людини яка відсижувала деморган, так як по людині яка в деморгані не проходить урок я не думав що це рахується дм, і це розлютило мої емоції, я не зміг їх стримувати і розумію що це не звільняє від відповідальності, я почав спорити з адміністратором і написав йому неприємну річь ( йдіть за руським кораблем дістанте мені пару уламків ) за це я був покарений баном на 15 днів і тепер дуже сильно жалію за свої вчинки дальше я почав виписувати цьому адміністратору в діскорд, надто погані речі за які мені соромно я готовий вибачитись щиро перед адміністратором навіть у відео звінку, і каюся більшле такого не повторбвати і не спорити з адміністрацією, я граю на цьому проекті уже 18 місяців і хочу грати далі, це неймовірний український проєкт, поряд з ним ніхто не стоїть, я хочу продовжувати далі грати на сервері та проводити тут час з друзями, це моє перше покарання в виді PermBAN і дуже хочу щоб ви пішли на зустріч та зменшили покарання, Я чистосердечно каюся за свій поступок, емоції перекрили мене. Я щиро прошу вибачення у адміністратора Андрія, та каюся за поступок, я хочу далі грати на сервері тому будь ласка зменшіть покарання.

Я вже вибачився перед адмінстратором, я не самий хороший гравець але хочу продовжувати тут гру, вибачте одразу за залишену тут заявку так як 8 днів на мою заявку у спеціальльному віділі ніхто не відповів на ту заявку.
Посилання на докази
https://imgur.com/a/QOfeahh
Яке покарання оскаржуєте
permament ban
Я сильно каюся та прошу щирі вибачення у адміністратора

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Очікуйте відповідь в вашій скарзі в відповідному розділі.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі