Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Yuriy_Brabus

Новий гравець
23 Чер 2026
1
Нікнейм адміністратора
K.Endo
Ваш статичний ID
Yuriy_Brabus
Звʼязок з Вами
@Loncin_cr4_44_5777
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня.

Вчора я вперше зайшов на сервер Ukraine GTA та почав проходити початкові квести. Під час проходження квесту з металошукачем я придбав металошукач і лопату та поїхав шукати скарб.

Під час поїздки біля води в мене почала некоректно відображатися карта — навколо все стало чорним, після чого мій персонаж почав тонути. Медик прибув на виклик, але не міг мене знайти через те, що я опинився під картою. Я звернувся в репорт, після чого адміністратор допоміг дістати мене з-під карти, щоб медик зміг мене реанімувати.

Однак під час реанімації персонаж продовжував помирати та з’являтися в лікарні. Після цього адміністратор телепортував мене до себе, але проблема повторилася — я знову помер. Вважаю, що це був баг карти або технічна помилка гри, а не використання будь-якого стороннього програмного забезпечення.

Я не використовував читів, макросів, сторонніх програм чи будь-якого софту, який міг би дати перевагу в грі. Готовий пройти будь-яку перевірку на стороннє ПЗ, надати необхідну інформацію та співпрацювати з адміністрацією.

Прошу переглянути моє блокування та повторно перевірити ситуацію, оскільки бан за причиною “soft // K.Endo” вважаю помилковим.

Дякую за розгляд звернення.
Посилання на докази
https://ibb.co/M5JYkYdM
Яке покарання оскаржуєте
soft// K.Endo
Доброго дня.

Прошу переглянути блокування мого акаунта. Отримав бан до 25.11.2042 з причиною “soft // K.Endo”.

Стороннього програмного забезпечення, читів, макросів або будь-якого софту, що дає перевагу в грі, я не використовував. Прошу надати докази порушення або повторно перевірити блокування, оскільки вважаю його помилковим.

Готовий відповісти на будь-які запитання та надати додаткову інформацію.

Дякую за розгляд звернення.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі