Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

aka_sweet_jesus

Новий гравець
11 Лип 2025
1
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
21040
Звʼязок з Вами
discord- aka_sweet_jesus
Детальний опис скарги/ситуації
Прошу розглянути можливість амністії та зняття блокування з мого акаунта.
Я повністю визнаю своє порушення правил щодо використання маркетплейсу. Мною було здійснено покупку товару за нереалістичною ціною з метою проведення операції на суму 2кк, що є порушенням встановлених правил проєкту. Усвідомлюю, що такі дії негативно впливають на економіку сервера та створюють несправедливі умови для інших гравців.
Щиро вибачаюся перед адміністрацією та гравцями за свої дії. На момент здійснення порушення я не до кінця усвідомлював усі наслідки своїх вчинків, проте зараз повністю розумію свою помилку. Гарантую, що надалі не допускатиму подібних порушень і суворо дотримуватимусь правил проєкту.
Прошу врахувати моє щире каяття, відсутність наміру завдати шкоди проєкту та надати мені ще один шанс продовжити гру на сервері.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/
Яке покарання оскаржуєте
HardBan 15 днів
Прошу розглянути можливість амністії та зняття блокування з мого акаунта.
Я повністю визнаю своє порушення правил щодо використання маркетплейсу. Мною було здійснено покупку товару за нереалістичною ціною з метою проведення операції на суму 2кк, що є порушенням встановлених правил проєкту. Усвідомлюю, що такі дії негативно впливають на економіку сервера та створюють несправедливі умови для інших гравців.
Щиро вибачаюся перед адміністрацією та гравцями за свої дії. На момент здійснення порушення я не до кінця усвідомлював усі наслідки своїх вчинків, проте зараз повністю розумію свою помилку. Гарантую, що надалі не допускатиму подібних порушень і суворо дотримуватимусь правил проєкту.
Прошу врахувати моє щире каяття, відсутність наміру завдати шкоди проєкту та надати мені ще один шанс продовжити гру на сервері.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Амністія схвалена. В подальшому покарання по цьому правилу не буде амністуватись.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі