Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

jvj

Новий гравець
8 Тра 2026
4
Нікнейм адміністратора
Akio Meyer
Ваш статичний ID
4927
Звʼязок з Вами
gandoni_o_
Детальний опис скарги/ситуації
Мене заблокували на 15 днів за оск рідних я там на контейнерах раз сказав погане слово і побіг но спитайте гравця не пройшло і 5 минут я повернувся і попросив вибачення він сказав якщо хоч щоб я не заливав давай 500к але я сказав що в мене нема і попросив не заливати я перед ним вибачився просто на той момент в мене дуже не було настрою і більше я так не буду розумію що це негарно і неправильно і ще раз повторюсь я в бачився

Мій айді 4927 я ще раз вибачаюсь більше такого не повториться в як повторить готовий понести покарання в вигляді чс проекту
Посилання на докази
https://youtu.be/vIxbEdVgVb0?si=98shlULSdnf4-nQs
Яке покарання оскаржуєте
15 днів бану
Мене заблокували на 15 днів за оск рідних я там на контейнерах раз сказав погане слово і побіг но спитайте гравця не пройшло і 5 минут я повернувся і попросив вибачення він сказав якщо хоч щоб я не заливав давай 500к але я сказав що в мене нема і попросив не заливати я перед ним вибачився просто на той момент в мене дуже не було настрою і більше я так не буду розумію що це негарно і неправильно і ще раз повторюсь я в бачився
Мій айді 4927 я ще раз вибачаюсь більше такого не повториться в як повторить готовий понести покарання в вигляді чс проекту

Вкладення

• Screenshot_20260510-110053.png
    Screenshot_20260510-110053.png
    250.5 Кб · Перегляди: 12

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Покарання буде зменшено на 5 днів, в подальшому амнімністії по цьому правилу не буде.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі