- 4 Лют 2026
- 11
- Нікнейм адміністратора
- Adolf
- Ваш статичний ID
- 29138
- Звʼязок з Вами
- Discord (alisha8380)
- Детальний опис скарги/ситуації
- Амністія, вибачення.
- Посилання на докази
- https://fex.net/ru/s/pfprxsa
- Яке покарання оскаржуєте
- 2.7 ЗП
Доброї ночі, шановна адміністрація. Прошу розглянути можливість скорочення терміну мого бану або заміну. Щіро перепрошую за допущене порушення. Я повністю визнаю свою провину у передачі майна (вантажної машини) з твінк-акаунта на основний акаунт. На той момент я не надала належного значення правилам проєкту, але зараз чітко усвідомлюю, що мої дії були неправильними та суперечать встановленим нормам. Мені дуже шкода, що я допустила таку ситуацію і підвела довіру адміністрації. Я розумію, що правила існують для забезпечення чесної гри для всіх учасників, і моє порушення могло вплинути на загальний баланс. Запевняю, що це було зроблено без злого наміру чи бажання отримати несправедливу перевагу. Надалі я обіцяю уважно ознайомлюватися з правилами та неухильно їх дотримуватися, щоб подібне більше ніколи не повторилося. Для мене дуже важливо повернутися до гри та продовжити її чесно, без будь-яких порушень. Сподіваюся на ваше розуміння та прошу дати мені шанс у вигляді скорочення терміну покарання або заміну його. Я знаю, що незнання правил не звільняє від відповідальності, але я навіть не мала на увазі, що такого не можна робити, це була моя перша і остання помилка, щіро вибачаюсь за скоєне( Заздалегідь щіро дякую за розгляд мого звернення і буду вдячна будь-якому вашому рішенню.