- 21 Бер 2025
- 29
- Нікнейм адміністратора
- Skezz Blackwell
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- k_vasia_v_kostyuk
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня! У мене виникла неприємна ситуація, через яку я отримав блокування на 14 днів. Причина зазначена як продаж державного бронежилета. Проте хочу пояснити, що цей бронежилет не належав мені. Якось на бу ринку невідома людина просто передала його мені, і він залишався у моєму інвентарі. Коли я вирішив почистити інвентар, виставив його на продаж. Варто звернути увагу, що близько 1-2 тижнів тому мене звільнили з FIB, проте жодних державних речей, включно з бронежилетами, я не брав із собою. Це можна перевірити за логами — вони підтвердять, що цей бронежилет не був моїм. Я вже більше року є частиною вашої спільноти, й до цього моменту не допускав жодних серйозних порушень. Дуже прошу переглянути ситуацію, зняти блокування та обіцяю, що надалі таких інцидентів більше не буде.
З повагою, Vasilko Rizzuto!
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/yTGsn6t
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан
Нікнейм адміністратора: Skezz Blackwell
2. Особистий нікнейм / статичне ід: Vasilko Rizzuto #11635
3. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: k_vasia_v_kostyuk
4. Суть скарги:
Доброго дня! У мене виникла неприємна ситуація, через яку я отримав блокування на 14 днів. Причина зазначена як продаж державного бронежилета. Проте хочу пояснити, що цей бронежилет не належав мені. Якось на бу ринку невідома людина просто передала його мені, і він залишався у моєму інвентарі. Коли я вирішив почистити інвентар, виставив його на продаж. Варто звернути увагу, що близько 1-2 тижнів тому мене звільнили з FIB, проте жодних державних речей, включно з бронежилетами, я не брав із собою. Це можна перевірити за логами — вони підтвердять, що цей бронежилет не був моїм. Я вже більше року є частиною вашої спільноти, й до цього моменту не допускав жодних серйозних порушень. Дуже прошу переглянути ситуацію, зняти блокування та обіцяю, що надалі таких інцидентів більше не буде.
5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgur.com/a/yTGsn6t
6. Дата видачі покарання: 15.03.2026
2. Особистий нікнейм / статичне ід: Vasilko Rizzuto #11635
3. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): Discord: k_vasia_v_kostyuk
4. Суть скарги:
Доброго дня! У мене виникла неприємна ситуація, через яку я отримав блокування на 14 днів. Причина зазначена як продаж державного бронежилета. Проте хочу пояснити, що цей бронежилет не належав мені. Якось на бу ринку невідома людина просто передала його мені, і він залишався у моєму інвентарі. Коли я вирішив почистити інвентар, виставив його на продаж. Варто звернути увагу, що близько 1-2 тижнів тому мене звільнили з FIB, проте жодних державних речей, включно з бронежилетами, я не брав із собою. Це можна перевірити за логами — вони підтвердять, що цей бронежилет не був моїм. Я вже більше року є частиною вашої спільноти, й до цього моменту не допускав жодних серйозних порушень. Дуже прошу переглянути ситуацію, зняти блокування та обіцяю, що надалі таких інцидентів більше не буде.
5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://imgur.com/a/yTGsn6t
6. Дата видачі покарання: 15.03.2026